Sadeillan asu muuttotohinan keskellä

Kotona ollaan! Suurin osa tavaroista on löytänyt jo paikkansakin, kiitos tehokkaan muuttotiimimme. Apu oli korvaamatonta ja äitini teki ison työn huolehtiessaan taaperosta, kun laitoimme tavaroita paikoilleen.

Perjantai-iltana lähdin vielä muuttotohinoiden keskellä viettämään iltaa entisten työkavereiden kanssa. Suuntasimme ravintola Hookiin, jossa olen käynyt muistaakseni vuonna 2005 viimeksi. Söin muuten niin kuivan kanasalaatin etten meinannut alas saada ja laskua odotimme puoli tuntia, joten ei nyt ihan heti rapsahda suosituksia kyseiselle raflalle!

Taivaalta pudotti lähtiessä tosissaan vettä ja kuvat otettiin vesisateen ropistessa taustalla asfalttiin. Sade yllättäen viilensi ilmaa niin nopeasti, että olin hieman alipukeutunut ja palelin matkalla ravintolaan, apua näitä vaihtuvia kesäilmoja!

Mutta pidemmittä puheitta, ne kuvat.

Shortsit Vero Moda/toppi Spirit Store/kengät Seppälä/rannekoru Design torilta (en muista tekijää!)

Näistä shortseista, jotka olivat blogitilaisuudessakin jalassani, on tullut todellakin lempparipökäni! Ja heti kun iho päivettyy, turkoosi on se väri jota kaipaan päälleni. Ja oranssi. Ehkä myös pinkki? Mutta turkoosi ainakin!

Rannekoru on valmistettu vanhasta vyöstä ja ostin sen aikanaan Design torilta, tekijää en valitettavasti enää muista.

 

Täällä jatketaan muuttotouhuja, leivoin juuri ensimmäisen raparperipiirakan uudessa keittiössä – ihana tuoksu!

 

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille!

 

P.S. Mistä saan lapsilukkoja keittiön kaappeihin, jotain oikeasti käyttökelpoisia…?