Black and white – pensseli kädessä

Muuttopäivä lähestyy ja sata hommaa on vielä edessä. Viikonloppuna meillä on testattu Tampereen uutuusravintolaa Masua ja maalattu. Maalattu ja maalattu. Ravintolakokemukseen palaan seuraavassa postauksessa, tässä vain pikainen maalikäden tervehdys!

 
Purkki Tikkurilan puolihimmeää kalustemaalia, hirveästi sutimista ja näin on lapsiportit vaihtaneet väriä. Piti maalata kolme porttia puunvärisestä valkoiseksi ja pääsin urakassa lähes maaliin asti. Kolmas portti ei saanut toista maalikerrosta, kun maali lopahti. On muuten raskasta maalata tuollaista säleikköä, siihen meinasi väkisin jäädä valumajälkiä.

 

 

Sillä välin kun minä sudin valkoista pintaa, mieheni maalasi – tai ennemminkin vahasi – mustalla. Saunan lauteet saivat tumman pinnan Supi saunavahasta, hienot tuli! Seinäpaneelit saunassa ovat puolestaan harmaat, joten sinne tulee savusaunahenkistä tunnelmaa.

 

 Eilen illalla bongasin kauniin sateenkaaren Tampereen keskustassa, kun kävelimme pois ravintolasta. Sain sen jollain tavalla ikuistettuakin kuvaan.

 

 

 

Miten muualla on vietetty viikonloppua, juhlien vai arkisemmin?

 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille, tämä maalisormi lähtee nyt pakkaamaan muuttolaatikoita!