Maksiraitaa ja vaippakakkua

Huhtikuussa kaappiini päätyi tämä Objectin maksimekko. Kuten jo silloin kommentoin, minulla on aina hieman yöpaita-fiilis maksimekoissa. Toisekseen ihoa vasten menevä trikoo on armoton, se paljastaa kyllä jokaisen muhkuran ja liivinpaunauman selässä.

Innostuinkin heti, kun törmäsin tähän postaukseen viime viikolla, jossa suositellaan yläosia maksimekolle. Bongasin oman raitamekkoni sieltä ja mieleeni tuli heti kaapissa oleva paita, jota en taas osaa käyttää yksinään, koska minusta se on tylsä. Ehkä jonkun toisen mielestä yksinkertaisen tyylikäs, mutta omasta mielestäni tylsä. Mutta yhdessä tykkäsin näistä kovasti. Ja kun vertaa huhtikuisiin kuviin, niin täytyy sanoa, että kyllä valkopohjainen vaate on paremman näköinen, kun iho on edes hieman päivettynyt! Tämä paidan solmiminen tuhoaa kyllä paidasta muodon aika tehokkaasti, eli sitä pidetään sitten varmaan jatkossakin solmussa.

 

 

mekko Object, paita Lindex/edited by Kate Hudson

Niin ja tuo vaippakakku, jota katselen ihaillen. Arvata saattaa, että suuntanani oli baby showerit. Mietin kuumeisesti lahjaa siltä pohjalta, mille varmasti olisi tarvetta ja mitä itse sain lahjaksi baby showereissani viime vuonna. Mieleeni tuli vaippakakku, sillä vaippojahan tarvitsee aina! Joten kysäisin kakun ohjetta kaveriltani, joka teki omiinkin juhliini kakun. Valitettavasti kakku kuulosti kohtuullisen työläältä ja koska vietin lauantain Hämeenlinnassa, totesin, etten ehdi sitä tehdä. Mutta kyseinen kaverini tarjoutui tekemään kakun puolestani! Aivan ihanaa, mistä tuollaisia ihmisiä löytyykään?

Ei sitten koskaan tullut tilaisuutta ”tunnustaa”, ettei kakku ole minun tekemäni, joten tunnustin sen täällä. :D Isot kiitos kakun teosta ystävälle! <3 Baby showereissa oli mukavaa ja ruokaa yllin kyllin, yllätyin myös kuinka hyvää alkoholiton skumppa on, sopi ihanasti kesäpäivään.

Mitä sinä pidät maksimekoista, oletko yhdistänyt niihin yläosia?