Kumman kaa kuvaisit – blogitilaisuus Hämeenlinnassa

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olin lauantaina Anskun järjestämässä blogitilaisuudessa Hämeenlinnassa. Kamerat räpsyivät taukoamatta ja ei tarvinnut miettiä kenen kanssa kuvaisit – kerrankin en tuntenut oloani häiriintyneeksi, kun tungen joka paikkaan ottamaan kuvia! Otsikko viittaa myös Kumman kaa-ohjelman hulvattomiin näyttelijöihin, sillä lauantain ohjelmaan kuului myös heidän tapaamisensa. Ihania naisia, ruokaa, juomaa ja kivaa ohjelmaa, joten unohdin sen kamalan jännityksen sillä hetkellä, kun astuin sisään ja tapasin ihanan emäntämme.Ilmeeni taisi olla vähän tyhmänonnellinen koko päivän.
 Kuva J.Kasanen.

Vietimme päivää Sokos hotelli Vaakunassa, joka käy läpi mittavaa remonttia, kaikki 123 huonetta uudistetaan. Kävimme kurkkaamassa uudenkarheat sviitit, joista yksi on Teuvo Lomanin suunnittelema. Jos tämän huoneen varaa, hintaan kuuluu kuoharipullo ja Teuvon sisustuskirja, joka sekin on juuri painosta tullut.

 

Kamerat räpsyivät sviitissä
Koska itse rakastan värejä, kolahti Teuvon suunnittelema huone keltaisine verhoineen, turkoosine sohvineen maustettuna upealla sisustusseinällä sängyn takana minuun täysillä. Aika paljonhan siinä oli kaikkea (yksityiskohtana myös silityslauta oli upean värikäs, ihanaa!) ja jos koti olisi yhtä räikeä, voisi siitä pidemmän päälle aiheutua päänsärkyä. Mutta hotellisviittinä aivan upea ja siinä oli jotain uutta, mitä ei näe joka huoneessa.

Lauantaina paikalla oli myös Hämeenlinnassa kampaajaksi opiskeleva Jaana sekä Anskun kampausten takana oleva Kauneusvarikon Mari, jotka taikoivat meille pikakampauksia. Minulta pääsi suusta ”ai sinä se olet”, kun tapasin Marin, olen nimittäin ihaillut Anskun hiuksia useamman kerran! Istahdimme Dahlian kanssa ensimmäisinä kampaajan penkkiin, Jaana taikoi minulle niin kivan lettikampauksen, että menin nukkumaan se päässä ja kaihoisin mielin purin vasta sunnuntaina. :DKuva J. KasanenDahlian kanssa letitettävänäHome at last-blogin Taru vuorostaan Marin käsittelyssä.
Valmis!

Paikalla olivat myös Anne ja Ellu, eli Heli ja Minna, jotka olivat yhtä välittömän ja mainion oloisia naisia kuin roolihahmonsa. He saivat kaikki hymyilemään taustoittaessaan uuden kirjansa syntyä. Saimme tuon sarjakuvamuodssa olevan kirjan mukaamme ja luin sen kertaistumalta. Ja paljastan senkin, että mieheni alkoi lukemaan sitä heti jälkeeni ja naureskeli illalla Annen ja Ellun lomaseikkailuille (tuleekohan tästä paljatuksesta huutia…?). Tuo kirja, niin kuin naiset sen taustalla saavat varmasti hymyn kaikkien huulille!

Myös tuote-esittelyjä piisasi, tutustuimme niin Matexin huiveihin ja solmioihin, Navigaren vaatteisiin sekä Foreverin hyvinvointituotteisiin. Viimeisimmältä meillä on ollut mm. aloe vera-hammastahna käytössä ja on ollut tykätty tuote!

Kukaan ei sitten huomannut, että mun toppi oli selästä auki puoli päivää, eihän…?

En olisi suoraan sanottuna malttanut millään lähteä, viihdyin niin hyvin. Päivä oli kuten emäntäkin: kaunis, tyylikäs ja pirskahtelevan iloinen, kanssabloggareista puhumattakaan. Ainoa mitä emme saaneet oli jätski (sitäkin ilmeisesti löytyi kun junamme oli jo lähtenyt).Life is beautiful-blogin Reetta jäätelöjahdissa.
 

Kaunis kiitos kun sain olla mukana!