Terveisiä aurinkoisesta Hämeenlinnasta!

Päivitin lauantaina kello yhden aikaan facebookiin näin:

Amanda istuu hikisessä junassa matkalla elämänsä ekaan (toiv.ei vikaan) blogitilaisuuteen, mihin sain kutsun. Kengät on tomuiset aamun leikkipuistoreissusta, nahka vähän pinkki ja naamakin valuu hikeä. En tiedä mitä mä siellä ammattilaisten seassa teen, mutta on tämä silti blogiurani huipentuma. Jännittää!

 

 Näissä fiiliksissä siis suuntasin kohti Hämeenlinnaa eilen. Ihana ja aurinkoinen Shoe Loverin Ansku oli järjestänyt blogitilaisuuden, jossa oli mielettömän kivaa olla mukana. Unohdin jännittämisen sillä sekunnilla kun pääsin perille, sillä huomasin muiden bloggareiden olevan välittömiä ja mukavia tyyppejä. Tilaisuus kului kuin siivillä höpötellessä ihanien naisten kanssa! Sain kampauksen, kivoja uusia tuttavuuksia, herkullisia naposteltavia ja tapasin Kumman kaa-näyttelijät. Kotimatkalle sain vielä seurakseni Päästä varpaisiin-blogin Lilan ja kotimatka sujui kuin siivillä.

 

Palaan vielä tarkemmin lauantaiseen päivään, mutta tässä muutamia asu- ja kampauskuvia päivästä. Aurinkoisista pihakuvista kiitos Lilalle!

 

 

 

shortsit Vero Moda, toppi Vila, korvikset Pieces, arskat Rayban,

rannekoru Banana Republic, kello Guess

 

Kiitos ihanasta päivästä tietenkin Anskulle, mutta myös kaikille paikalla olleille! Oli ihanaa tavata livenä myös ihmisiä, joiden blogeja on lukenut pitkään, kuten Dahlia. Tuntui siltä, että oikeasti tunsimme.

 

Aurinkoinen mieli jäi, näissä fiiliksissä kohti uutta viikkoa! Jännitetäänkö joka paikassa Suomen peliä?