Alla koivu… ei kun omenapuun

Nyt muuten soi päässä Movetron, kun aloin tuota biisiä miettiä! Dahlia oli blogissaan päätynyt omenapuun alle asukuviin ja halusin välittömästi ikuistaa itsekin omenapuun kauneuden, sillä nyt se on upeimmillaan. Perjantain kesäasua ei tarvinnut kauhean pitkään miettiä, suurin osa kesävaatteista on nimittäin pakattuna varastossa. Tämä mekko löytyi kaapista ja teki valinnan helpoksi. Yhdeksän tuntia hiihtelin pihalla taaperon kanssa tässä asussa, eikä kylmä tullut! Lähes tasan vuosi sitten poseerasin samassa mekossa ja silloinkin kelit olivat upeat.

 

Mekko Halens, kengät Seppälä, aurinkolasit Dior

 

Laukkuni kuvasin Koskipuistossa hengatessa ja taaperon nukkuessa. Olipa muuten hölmö olo maata mahallaan kuvaamassa laukkuaan siellä auringonottajien keskellä! Laukku on ihanan pehmeää nahkaa ja sinne mahtuu hyvin kaikki kamerasta vaippoihin, eväisiin ja mehuihin.

 

Laukku Bulaggi

 

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Minä lähden ensimmäiseen blogitilaisuuteen ikinä ja jännittää niin, että jalat tärisee!