Huolettomia hellepäiviä kuvina

Tämä viikko on mennyt onnellisissa tunnelmissa. Olemme lyöneet lukkoon päivän, jolloin pääsemme takaisin kotiin ja seitsemän kuukauden väliaikaisasuminen on ohi. Mutta kyllä tuo kelikin on vaikuttanut hurjasti, ei sitä muista edes olevansa univelkainen, kun aurinko paistaa!

Pilvisempänä päivänä rykäisimme 24 kilometriä pyörällä, kävimme kyläilemässä ja kotipihassa tutkimassa kukkia. Kukat ovat muutenkin olleet suuri hitti, tällä viikolla on siis tutkittu niin kukkia kuin… PULUJA! Voi että ne ovat ihania! :D

 

 

Pyöräilyasuna toimi tämä setti, oli helppo polkea, mutta myös siisti asu kyläillä. Tykkään topista kovasti, toisella puolella on kukkia ja toisella raitaa, vähän kuin kaksi toppia yhdessä!

 

Toppi & shortsit Vero Moda, kengät Vagabond
 

Taapero nukahti polkiessa kärryyn, joten hänen nukkuessaan nautin salaattia Laukontorilla. Suosittelen kovasti kokeilemaan Ellen salaatteja, aurinkoisena päivänä on ihanaa nauttia hyvä salaatti torilla!

 

 

 

Kukkien lisäksi aivan mieletön juttu oli pauhaava koski ja rakkauslukot sillalla, kyllä hihkuttiin niitä ihastellessa!

 Perheemme ainoa paljasjalkainen tamperelainen
Tammerkosken kuohuilla, nääs.
Näissä tunnelmissa jatketaan tänäänkin!

 

Miten olet nauttinut upeista kesäsäistä? Vai oletko enemmän viileän ystävä?