Omppukauraa ja oranssia vaatetta – niistä on hyvä mieli tehty

Aurinko paistaa, paluumuutto kotiin on koko ajan lähempänä, ympärillä on ihania ystäviä… Kyllä tästä tulee aurinkoinen mieli ja olo! Joskus hyvään mieleen ei paljoa tarvita, yksi päivä tällä viikolla sain sen ihanasta tuoksusta. Kyllä, tuoksusta. Tein omena-kaurapaistosta ja jo hetkessä asunnossa leijaili ihastuttava kanelin ja omenan tuoksu. Se muistuttaa kesästä ja jollain tapaa lapsuudesta ja pelkkä tuo tuoksun nuuhkiminen sai hymyn huulille. Tulen myös hyvälle tuulelle kun kuuntelen Robinin biisejä youtubesta, mutta tätä en sitten juuri kertonut, luit väärin. ;) :D

 

 

Rakastan myös noita Pip Studion astioita, ne ovat kauniita. Omppukauraa, vaniljakastiketta, teetä ja hyvä seura, mitäpä sitä ihminen muuta.

Jos jotkut kengät saavat minut hyvälle tuulelle, niin tennarit. Olen henkeen ja vereen tennarityttö, mutta työasuun ne eivät ole viime vuosina käyneet. Nyt kotiäitinä tallustan tennareissa ehkä vähän liiaksikin. Ja mikä olisi söpömpää, kuin tyttäreni koon 22 tennarit?

Mitä enemmän sitä on hyvällä tuulella, sitä enemmän kaipaa värejä päälleen. Joten legoja ja NYC-painatuksella olevat tennarit kehiin. Ihania matkamuistoja tulvii aina mieleen näiden kenkien myötä.

Paita ja housut Vila

Asuun päätyi myös iloisia värejä ja sivuponnari viimeisteli asian, olin valmis leikkitreffeille!

Ja sitten se viimeinen ilon asia – iltarastit. Olemme kolunneet urakalla metsiä, tällä viikolla olemme olleet kolme kertaa iltarasteilla. Taapero kantorepussa olemme rymynneet pitkin metsiä, eilinen maasto oli yllättävän haastava. Jopa kompassi on ostettu. Tänne iski suunnistushulluus!

Pieniä ihania asioita ja kevätaurinko, niistä on hyvä mieli tehty (okei, paluumuutto kotiin on itse asiassa aika iso asia, mutta Robin sitten…:D ).

Mistä sinun hyvä mielesi on tehty? Saatko kevätauringosta voimaa?