Trendin ja Vero Modan lukijailta

Eilen järjestettiin Trendin ja Vero Modan lukijailta useammassa eri kaupungissa ja minä olin ystäväni kanssa mukana Tampereen liikkeessä. Kävelin paikalle ilman sateenvarjoa ja saavuinkin liikkeen kirkkaisiin valoihin hiukset märkänä ripsareita pyyhkien. Mikä keli!Kassalta sai matkaansa lahjakassin.
Tukka märkänä ja klo 03 heränneenä, mutta aina yksi hymy irtoaa!

Sisällä oli ihanan iloinen tunnelma ja puheensorina. Jonot sovituskoppeihin ja kassalle olivat todella pitkät ja yksin ollessa tämä olisi lähinnä tuskastuttanut. Mutta ystävän kanssa aika kului kuin siivillä, kun sai jonottaessa vaihtaa kuulumiset. Kuinka kätevää! Helsingin tapahtuma näytti olevan Pupulandian kirjoituksen perusteella vielä elävämpi verrattuna Tampereeseen, meiltä puuttui ilmapallot sekä DJ.

Katsastimme kevään uutuuksia, joimme lasit kuohuvaa ja hikoilimme sovituskopissa. Yllätyin kuinka paljon kevään väreissä oli mustaa ja valkoista, värit olivat aika hakusessa. Pallo- ja raitakuosia piisaa myös loputtomiin.

Yritin tyrkyttää ystävälleni samaa Objectin mekkoa mikä itsellänikin on.

Oma pakko saada-juttuni oli farkkuhaalarit shortsimallisena. Olen sitä sukupolvea, joka on kulkenut koulussa farkkuhaalareissa, alla tietysti NKOTB-printtipaita. Teinpä yhdet haalarit jopa yläasteen käsityön tunneilla, voi niitä muistoja! Siihen aikaan lappuhaalarit olivat myös jokaisen raskaana olevan must-vaate. Joten, tämän pohjusten jälkeen, voitteko uskoa että havittelen haalareita kolmekymppisenä? Pitkänä versiona en pystyisi enää niitä käyttämään, mutta näitä lyhyitä versiota olen katsellut useamman vuoden ajan. En kuitenkaan ole keksinyt, missä niitä pitäisin, työvaatteeksi kun niistä ei ole. Ensi kesän vietän todennäköisesti hiekkalaatikolla, joten nyt aika oli kypsä (tyttäreltäni tällaisiä haalareita löytyy jo useampia, ollaan sitten yhdessä laatikolla haalareissa, apua! :D).

Tervetuloa kesä!

Kassajonossa saimme tosissaan jonotella, mutta rupatellessa aika kului äkkiä. Olipa kiva piristys arkeen tämä ilta!

Olitko sinä jonkun kaupungin tapahtumassa eilen? Entä mikä on oma lappuhaalarimuistosi, jos sellainen löytyy?