Vapputohinoita

Kun perheessä on pieni lapsi, saattaa olla aika ennalta arvattavaa, että meillä oli rauhallinen vappu. Mutta sitäkin kivempi! Aattoiltana kävin jumpassa, teimme itse perunasalaattia tällä ohjeella ja söimme ja joimme lasilliset kuohuvaa.

Seuraavana päivänä kävimme Linkosuolla köyhän miehen brunssilla. Köyhän miehen brunssi maksaa 15e ja sisältää vähän läsähtäneitä mozzarellatikkuja sekä sipulirenkaita, mutta oli vallan mainio näin lapsen kanssa. Tunnelmat Tampereen vapusta välittyy varmasti kuvista parhaiten. Olipa muuten vaikeaa rajata kuvia, kun joka puolella on kasvoja! Miten ihmisiä voi ”sutata” kuvista, en itse osannut ja rajaukset ovat nyt vähän hölmöjä. Tallipihalla oli lasten vappu ja Tallipiha on mielestäni aivan ihana paikka, jossa jokaisen Tampereen kävijän kannattaa vierailla. Harmi kun keli oli niin kylmä, ei siellä pitkään viihtynyt!

Riesa-pelle teki taaperolle ilmapallokoiran, joka puhkesi
 noin viiden minuutin puristelun jälkeen…

Teekkareita kastettiin koskeen.

Hali kurrelta.
Miten oma vappusi sujui, joko siitä on toivuttu ja arki koittanut?