Viiden kohdan haaste!

Ilokseni Sari heitti blogissaan minulle viiden kohdan haasteen. Aloin tätä innoissani toteuttaa, mutta kysymykset olivatkin yllättävän vaikeita!

1. Lempiväri sisustuksessa

Tätä onkin muuten saanut viime aikoina miettiä, kun koti on mennyt uusiksi. Olen sisustajana samanlainen kuin pukeutujana, värejä on helposti liikaa. Tykästyn kaikkiin värikkäisiin mattoihin, tapetteihin, tyynyihin ja astioihin ja kokonaisuus on helposti levoton. Rempan kohdalla olen hillinnyt itseäni ja valinnut jopa harmaita laattoja ja harmaapohjaisen tapetin. Oho!

Otsikkoon oikea vastaus olisi varmasti turkoosi. Turkoosia löytyy sohvatyynyistä, tableteista, jatkossa mm. yhdestä tapetista ja ja…. (Haluaisin jo laittaa siitä tapettiseinästä kuvan, mutta vielä se ei ole valmis).Tähtitapetti odottaa seinään pääsyä rempassa.
Turkoosia löytyy mm. sohvatyynyistä, tyynyt Askosta.
 

2. Design- esine / huonekalu, joka ei koskaan tule meille

Hmm. Mietin pitääkö tähän vastata rehellisesti vai miettiä, löytyykö joltain tutulta jokin esine jonka tähän rustaan ja jättää se mainitsematta? Apua! :D Mutta ensimmäisenä mieleeni nousi componbili pöydät, hyllyt vai miksi näitä kuuluu sanoa? Tykkään sisustuksessa hieman vanhahtavasta, maalaisromanttisesta tyylistä (kunhan ei mene överiksi), eikä itseeni uppoa mikään korkeakiiltoinen ja modernin näköinen, josta esimerkkinä nämä pöydät. Se ei tarkoita sitä, että jos menen moderniin kotiin käymään etteikö siellä näyttäisi hyvältä, mutta omaan kotiin haluan toisenlaista tyyliä.

Kuva lainattu täältä: http://kartellstorela.com/shop/componibili/


3. Hurmaavimmat henkilöhahmot TV:ssä

Hurmaavimmat? Itse pidän sarkastisista ja hieman negatiivisista hahmoista kuten tohtori House, House of Cardisin Frank Underwood tai Suitsin Harvey. Mutta jos oikeasti etsitään hurmaavinta hahmoa, niin vastaan että Kylli-täti. Tai Nalle Puh. Late Lammas? Miksi mieleeni nousee vain lastenohjelmia puhuttaessa hurmaavasta hahmosta?

Voihan Harvey <3  

Kuva lainattu täältä: http://www.usanetwork.com/suits

4. Suosikki leivonnassa

 

Juustokakut onnistuvat lähes tulkoon aina ja niistä tulee helposti hyvää. Suosikkina taitaa olla Mustikkamarmoroitu juustokakku, resepti on Pirkan ja löytyy täältä. Tätä syötiin ensimmäistä kertaa päivänä, jolloin lähdin kohti synnytysosastoa, joten ehkä tämä on siksikin ”spesiaalimpi” leivonnainen.

 

 

5. Viisi blogisuosikkia ja haasteen antaminen heille

Suosikkiblogejahan piisaa, mutta tämä haaste on mennyt jo mielestäni aika monelle niistä. Yritän listata tähän viisi blogia, joita seuraan ja jotka eivät ole mielestäni tähän vastanneet.

 

1. mustikkasmoothie

2. Maijun Pinkit korkokengät

3. Business Woman

4. Kolmen tähden arkea

5. Joutui armas aika

 

Kaksi viimeisintä listassa on ystävieni pitämiä blogeja, joista nelonen eli Maijan blogi on aika uusi tulokas, joten linkkasin ne tähän, sillä lukijathan blogin tekevät, yksin on tylsää höpötellä. Josko uusia kasvoja löytäisi näihin blogeihin!

 

Tarttukaahan naiset haasteeseen vapputohinoiden jälkeen!