Vapputukka

Meillä on aika vauhtivaihe remontissa menossa, olen etsinyt kenkiä pähkäillyt koruja ensi viikonlopun häihin (löysin unelmakengät!!) ja taaperon kanssa olemme juosseet harrastuksissa, joten tästä postauksesta tulee lyhyt ja ytimekäs. Josko seuraavassa on enemmän sisältöä.

Tänään päivitettiin vapputukkani. Ainoa haitta (vai plussa?) vapputukassani on, että se on ja pysyy ja on samanlainen vuodenajasta toiseen. Jo useaan kertaan olen miettinyt siitä luopumista, mutta olen kasvanut kiinni näihin väreihin. Sen sijaan että olisin luopunut väreistä, hiuksiini lisättiin syksyllä vielä turkoosi raita. Tykkään. Mutta koska värit kirkastettiin vapun alla, olkoot tämä sitten vapputukka. Paita oli ihan vahingossa samoissa väreissä tukan kanssa.

Paita Desigual, housut Primark

Kiitokset siis Glohairin Jennalle jälleen kerran! Kuvissa tukka on jo tuulen tuivertama ja lopullisesti se läsähti illan kahvakuulatunnilla. Mutta värit säilyvät!

Huomennahan se vappu jo on, mitä sinulla on suunnitelmissa?