Asfalttiprinsessa maksissa ja raidoissa

Okei, en mä mikään prinsessa ole, mutta asfaltin ympäröimänä asuessa tulee jotenkin väkisin mieleen sana asfalttiprinsessa. Ehkä tuo perheen pienempi nainen on sitten se rinsessa. :) Mutta ovatpa olleet upeat kelit viime päivinä, siitä kertovat jo rusketusraidatkin. Oletteko päässeet nauttimaan keleistä? Mikä on ykköspuuhasi, kun kelit suosivat? Ennen olisin vastannut tähän jotain muuta, mutta nyt sanon että viime päivinä on keinuttu paljon!

Asuna on toiminut maksimekko. Helppoa trikoota ja kevään kuosissa eli raitoina. Lapsen kanssa ollessa sitä etsii vaatteita, joissa on helppo mennä ja olla pihalla ja viimeiset kolme päivää olen huidellut tässä maksimekossa.

Mekko on päällä yksinkertaisesti sanottuna ihana ja mukava. Ainoa mikä aina epäilyttää makseissa on, että näytänkö siltä että olisin lähtenyt ulos yöpuvussa? Ehkä korvikset vähän auttavat, mutta silti mietin, etten vain näytä siltä, että kaappasin lapsen kainaloon ja lähdin puistoon suoraan peiton alta.

Mekko Object/Vila

Monet valittavat, ettei maksissa riitä pituus, mutta tässä riittää! Minullakin vartta on yli 170 sentin verran ja jouduin rypyttämään mekkoa vyötäröltä, etten kompuroisi mekkoon. Koska kohteena oli leikkipuisto, jalkaan päätyivät tennarit. Rakastan pinkkejä tennareita!

Seurakseen mekko sai Gapin farkkutakin ja ne päähäni liimatut RayBanit.

 

Ja minä sain seurakseni ihastuttavan pikkutytön, jonka kanssa jaoimme Jugi jugurttijäätelöpaikan herkun perjantai-iltapäivän lämmössä. Äiti söi sorbetin ja lapsi hedelmät.

 

 

Asfalttiprinsessat.
 

Miten olette nauttineet lämmöstä? Ainakin terassit ja jätsikiskat näyttivät olevan viikonloppuna täynnä, testasitko itse jomman kumman?