Pink pink pinkkiöverit!

Mitä enemmän aurinko paistaa, sitä enemmän sitä haalii värikkäitä vaatteita päälleen ja yrittää olla kaikki mahdolliset hetket ulkona. Pikkuneidin puin aamulla aika täyspinkkeihin, joten pitihän sitä sitten valita itsekin pinkkiä väriä.

Pinkki on yksi lempiväreistäni, oikeastaan ihan missä sävyssä vain. Karkkipinkkinä tai hailakampana vaaleanpunaisena. Sillä tekee vain turhan helposti asusta överin, joten yritin olla varovainen. Tästä syystä puen todella paljon tyttöäkin pinkkiin, kyllähän sitä lapselle valitsee sitä väriä, mistä itsekin tykkää. Ja täytyy myöntää, että pinkkiä pikkutytön vaatetta ei tarvitse kauaa metsästää, hyvä etten tykkää vain vihreistä mekoista! :D

Tänään lähdin liikenteeseen siis pinkeissä pöksyissä. Oli ne kohtuu pinkeätkin, mutta ehkä olisi parempi silti kirjoittaa lähtevänsä ulos pinkit pöksyt jalassa, jottei mielikuva ole väärä.

Pinkit pöksyt ovat Primarkista, toppi Vero Modan, tennarit Desigualin. Pihalle vedin päälleni vielä neuletakin ja Desigualin huivin. Pinkin huivin. Korvissa Aarikan pinkit pallot.

 

Illalla salilla ollessani huomasin, että toppini on pinkki, housuissa pinkkiä ja kengännauhat pinkit. Olipahan pinkki päivä.

 

Ja koska itselaukaisevan kanssa itsensä kuvaaminen on joskus vähän höhlän tuntuista hommaa, en malttanut pysyä aloillani ja aloin sitten tapani mukaan hyppimään ja riehumaan itsekseni.

 

 

Näiden kuvien myötä toivotan lennokasta perjantaita!

 

Mitä sinä pidät pinkistä väristä vaatteista, löytyykö kaapista sitä vai kuuluuko se inhokkeihin?