Tiistaipäivä kotiäidin kanssa!

Nyt keksin kyllä niin raflaavan otsikon, että itseänikin naurattaa. Älä karkaa ihan heti paikalta, en aio kirjoittaa kakkavaipoista tai pukluista. Innostuin, kun Shoe Loverin Ansku oli tehnyt postauksen, jossa kuvasi päivänsä alusta loppuun. Minäkin halusin kuvata päiväni, sillä arkivalokuvat ovat ihania! Tykkään itse hirveästi lukea tällaisia postauksia, tykkäävätkö muut näistä?

Joten eilisen tiistain yritin muistaa napata kuvan vähän joka käänteessä, välillä oli pakko turvautua antiikkisen puhelimenikin kameraan. Tervetuloa mukaan tiistaipäivääni!

Aamu alkoi ihanasti, sillä meillä herättiin vasta klo 7.21 (yleensä ei päästä seiskan yli) ja yöllä oli tullut vain kaksi herätystä! Siis kaksi puolen litran tuopillista teetä kehiin ja päivä käyntiin!

Aamutohinoiden jälkeen suuntasin bodysteppiin, matkalla yritin syödä kanelipullan (!) makuista proteiinipatukkaa, mutta jäi kesken. Hirveän makuista.

Matkalla jumpasta kotiin nappasin muutamia pääsiäisen aikaan kaapista loppuneita elintarvikkeita kaupasta matkaan (ja kunnollisia, hyvän makuisia protskupatukoita!).

 

Syötiin pikkuneidin kanssa lounasta, molemmilla kanaa ja kasviksia. Pieni söi jäkkäriksi banskua ja tökki aamulla pöytään jääneitä Talk muruja. :D

 

 

Tiskasin nopeasti astiamme (meillä ei ole väliaikaiskodissa astianpesukonetta ja nyt puoli vuotta käsin tiskanneena alkaa kädet olla kyllä mielenkiintoisessa kunnossa…) ja sitten menimme jo juoksujalkaa kohti Mehiläistä, missä tarkastettiin, onko korvatulehdus parantunut. Meihiläisessä on aivan mahtava palvelu ja ihana lasten leikkipaikka, haastavinta lääkärireissuilla on päästä sieltä pois!

 

Matkamme jatkui kohti Satamakatua, jossa ystävälläni on Ikkunaplus-niminen sisustusliike. Hän on auttanut meitä remontissa suuresti ja suunnitellut alakertamme kokonaan uusiksi, emme olisi pärjänneet ilman tätä apua. Kävin vaihtamassa kuulumiset ja tilasin tapetin, jota oli mietitty pukeutumishuoneeseen.

 

 

Palasimme kotiin ja nappasin matkalla kuvan kauniista maisemasta, keli oli upea!

 

 

Kotona pikkuneiti painui päikkäreille ja äiti nautti hetken auringosta, vanhasta Trendistä sekä iltapäiväteestä. Väliaikaiskotimme parveke on aikamoisessa pölyssä, mutta en jaksa tehdä sille mitään, vaan odotan että pääsemme palaamaan kotiin.

 

 

Sitten olikin vuorossa päivän jännittävin hetki, iltarastit! Lähdimme koko perheen voimin suunnistamaan ja jännitin ettei siitä tule yhtään mitään, olen itse suunnistanut viimeksi ehkä yläasteella? Mutta löysimme kaikki rastit, saimme iltalenkin ihan oudoissa maisemissa ihanassa kelissä ja rastien etsiminen oli hauskaa. Menisin ehdottomasti uudelleen, mutta näitä korttelirasteja ei pahemmin järjestetä. Metsäpoluille on haasteellista ottaa rattaita mukaan. Harmi.

 

 

 

Rasteilta ajoimme suoraan K-Rautaan ja pähkäilimme mm. saunan väriä ja ryntäilimme taaperomme perässä, joka rakastaa juosta äitiä ja isiä karkuun kaupoissa.

 

Kotiin päästessä olikin jo iltapuuron aika, pikkuneiti meni nukkumaan ja me pähkäsimme vielä laattoja. Kellon näyttäessä 22.30 olin niin väsynyt, että vain vilkaisin hujan hajan olevia leluja ja painuin nukkumaan sen sijaan, että olisin alkanut niitä kasaamaan.

 

 

Siinäpä oli tiistaipäiväni kuvina, perinteistä liitoa paikasta toiseen aamusta iltaan. Näköjään nuo RayBanit ova liimattu päähäni, ne ovat joka kuvassa, tajusin vasta jälkikäteen! Toivottavasti tykkäsitte kulkea matkassamme päivän ajan, tykkäisin kovasti lukea muilta näitä postauksia, joten vinkatkaa kommenttiboksiin jos innostutte tekemään tällaisia!