Rentouttava pääsiäinen!

Me valitsimme pääsiäisohjelmaksi olla kotona. Siivota, urheilla, tehdä ruokaa, olla oman perheen kesken ilman kiirettä ja kelloon tuijotusta. Mietin aluksi, että meille tulee neljän päivän aikana tylsää. Mutta ei todellakaan tullut. Sunnuntai-iltana sanoin miehelle, että päivä oli paras päivä tämän vuoden aikana, se kertonee aika paljon olotilasta. Ihan liian harvoin on nykyään aikaa olla perheen kesken ilman, että pitää rynnätä kauppaan, ruuanlaittoon, tehdä kotihommia tai sitten toinen on töissä. Arki on välillä yhtä juoksemista ja viikonloput tuppaavat olemaan täynnä ohjelmaa, joten tästä pääsiäisbreikistä tuli täydellinen.

Aloitimme pääsiäisen syömällä jättikokoisen pääsiäismunan puoliksi, kun pikkuneiti jo nukkui. Tutkailimme sitten sisällä ollutta leluja ja yritimme parhaamme mukaan sillä ajaa rallia. Kyllä nauratti, mitä teillä tehdään kun lapset nukkuu? Leikitään leluilla? :D

Teimme ruuaksi mm. tätä savulohisalaattia ja helppoa pashaa.

Kävimme kaksin leffassa katsomassa American Hustlen (ei niin hyvä kuin odotin, mutta kaksi tuntia paikallaan istumista kaksin teki terää!).

Urheiltiin (pääsiäisviikon liikuntasaldoksi tuli reilu 8 tuntia sporttausta). Kyllä ihminen voi olla talven jäljiltä valkoinen!

Nautimme auringonpaisteesta Pikku Kakkosen puistossa, siellä riittikin vilinää!

Tehtiin hiekkakakkuja ja istuttiin puistoilun jälkeen teelle. Minibrownie puoliksi, siitä tuli suunnilleen lusikallinen/nenä.

 

 

Ja innostuimme aloittamaan Netflixistä uuden sarjan, Suitsin, joka pyöriii Suomessa nimellä Pukumiehet. Parin ekan jakson perusteella vaikuttaa ihan viihdyttävältä. Nykyään telkkarista ei tule yhtään mitään katsomisen arvoista, joten Netflix on ollut meillä kovassa käytössä. Ei mainoksia ja sarjoja saa katsoa silloin kuin huvittaa. Sieltä olemme katsoneet mm. Orange is the new blackin, Breaking Badin alusta loppuun (tämä oli aivan mahtava sarja!) ja House of Cardsin. Käyttävätkö muut paljon Netflixiä?

Ihana pääsiäinen takana, vaikka meillä ei ollut pääsiäiskoristeita, eikä syöty lammasta. Miten sinun pääsiäisesi sujui?