Raitaa niin isommalle kuin pienemmällekin

Jos oli pukeutuminen hankalaa raskaus- tai imetysaikana, niin ei se kuulkaa ihan yksinkertaista ole taaperonkaan kanssa! Vaatteiden pitää olla nopeasti puettavia, sillä jos erehdyn katsomaan vaatekaappiin sekuntin pidempään, on sillä aikaa kaadettu paketti riisiä lattialle, tyhjennetty roskis, paiskattu mariskooli sirpaleiksi tai jotain muuta vastaavaa. En siis todellakaan ehdi panostamaan itseeni ryntäillessäni tuon elohopean lailla liikkuvan vuosikkaan perässä. Vaate saattaa tunnin sisällä pukemisesta olla kuolainen, ruokainen tai molempia ja asussa pitäisi pystyä konttaamaan harrastuksista, kyykkimään ja olisi hirveän kiva, että tahratkin irtoaisivat helposti. Sen kerran kun menin hameessa lorutteluharrastukseemme, siellä pitikin maata lapsen kanssa selällään jalat kohti kattoa. Arvaatte lopputuloksen. Onneksi ryhmässä on vain äitejä. ;)Tämän aamun voitto kotiin! :D Aurinkoinen keli, muksu nukahtanut ja höyryävä tee kädessä.

Asukuvat… No, evakkoasuntomme on pimeä kuin mikä ja edellä mainituista syistä en ehdi juuri paikallani seistä, joten… Taso on mitä on! :D Evakkoasunnossamme tavaroillamme ei oikein ole paikkoja, joten huomasin tänä aamuna, että kaikki luomivärini ja puuterini on aika lailla paiskottu mujuksi. Eipä sillä, eihän niitä ehdi laittaakaan.

Olenkin ihastunut tänä keväänä raitapaitoihin ja raitamekkoihin. Olen aina välttänyt raitoja, koska olen pelännyt että ne leventävät, mutta ehkä tästä hössöttäminen on jo mennyttä? Raidasta saa kivan pienen jujun asuun, päälle vielä korvikset ja huivi ja asu näyttää edes vähän muulta kuin häthätää päälle vetäistyltä trikoopaidalta. Tässä pari raita-asua viime päiviltä:

Paita Vila, huivi Pieces, korvikset ne pehmiskorvikset mistä höpötin edellispostauksessa.

Mekko Noom, sukkikset Mary A. Jalava.

Ei tämä elämänmeno siis ihan samanlaista ole kuin ennen (ylläri!). Lisäksi olen innostunut pähkäämään myös pikkuneidin asukokonaisuuksia, vielä kun voin hänet pukea. Myönnettäköön, etten reilu vuosi sitten edes tiennyt että esim. Lindexillä on lastenvaateosasto. En ollut kuullut merkeistä kuten Pomp de Lux, Metsola tai Baby Gap, enkä tiennyt että fb on täynnä lastenvaatekirppareita. Toista se on nyt. Ostan vaatteita paljon käytettynä sekä tarjouksista ja olen jo laittanut suurimman osan pieneksi jääneistä vaatteista eteenpäin. Tänään pikkuneitikin sai raitainnostuksessani päällensä raitaa Metsolan haalareiden myötä (fb-kirpparilöytö!).

Metsolan raitahaalarit & Brion taaperokärry ovat yhdessä ihanan retroja! Ja nuo pikkuneidin asennot, <3

Raidassa on myös jotain todella keväistä ja pirteää, joten senkin takia valitsen sitä tällä hetkellä mielelläni päälle.

Blogeissakin on paljon raitaa viime aikoina vilissyt, pukeudutko itse raitoihin?

Josko seuraavaksi saisin aikaiseksi sen Lontoon postauksen jota minulta pyydettiin (kuvatkin sieltä ovat ”vähän” laadukkaampia! ;)).