Ikävä

Huomenna on kulunut seitsemän kuukautta edellisestä postauksestani. Kerroin miehellenikin, että minulla on iso ikävä teitä, jotka kommentoitte blogiini ja jaoitte pieniä palasia elämästä kanssani. Minulla on ikävä kuvien jakamista ja kaikkea sitä, mitä blogi antaa. Olen käynyt lukemassa päivittäin lemppariblogejani, kuten mustikkasmoothieta, mutta en ole kommentoinutkaan pitkiin aikoihin mihinkään.

Hävisin syksyllä syiden takia, jota en halunnut blogissa jakaa ja ristiriita sen kanssa, mitä kirjoitan tänne ja mitä oikeasti elämässäni tapahtuu oli liian suuri, jotta olisin osannut jatkaa blogia. Lapsen myötä asupostaukset tuntuivat turhemmilta ja haluaisin jotenkin saada blogille uuden suunnan. En tiedä voinko enää jatkaa sitä samaan pohjaan vai olisiko edessä kokonaan uuden blogin perustaminen?

Viimeiset puoli vuotta on ollut rankkaa aikaa. Meillä ei nukuta edelleenkään, vaikka 1-vuotissynttäritkin jo pidettiin. Kotimme on ollut puoli vuotta remontissa ja asumme väliaikaiskodissa ainakin kesään asti.

Mutta niin paljon iloa ja onneakin on mahtunut viimeiseen puolivuotiseen ja niitä iloja ja suruja olisi kivaa jakaa kanssanne! Viime aikojen kivoihin tapahtumiin on kuulunut mm. Lontoon reissu ja 1v synttärit. Mitä siis tehdä, aloittaa kokonaan uusi blogi, jatkaa tätä vai unohtaa koko blogimaailma? Muistaako minua enää kukaan? :D

Vauvastamme on tullut taapero, joka mennä viipottaa hirveätä kyytiä joka suuntaan. Hän lähti suht aikaisin kävelemään, ikää oli 10kk. Uusin villitys on juosta äitiä karkuun pukemistilanteissa. Jeee…

Äiti puolestaan taitaa näyttää samalta kuin ennenkin.

Siis mitä tehdä? Mitä teille kaikille kuuluu? :)