Unikkoja Tallinnassa: Kohvik Moon

Keskiviikkona vaeltelimme Tallinnassa päämääränämme ravintola Kohvik Moon, jossa meillä oli iltapäivällä pöytävaraus. Olen käynyt itse asiassa hyvin harvoin Tallinnassa, joten olisi kivaa olla siellä välillä pidempäänkin. Nyt suuntasimme vanhan kaupungin läpi kalasatamaan, jossa tuo ravintola oli. Kohvik Moon on siis suoraan suomennettuna Kahvila Unikko, vaikka kyseessä oli ihan kunnon ravintola eikä kahvila. Vai tarkoittaako tuo Kohvik myös ravintolaa? Oli miten oli, kalasatamasta löytyi kuitenkin mukava ja sympaattinen ranskalaishenkinen ravintola, johon äitini oli varannut meille pöydän.

Oli ihanaa kävellä kiireettömästi Tallinnan helteessä, joskin farkut olivat aivan liioiteltu asu, mutta en aamulla tajunnut millainen hellepäivä on tulossa.Farkut Me&I, paita NYCista, laukku Desigual, arskat Dior
Kuuuuuma!

Perillä!

 

Ravintola voi olla Tallinnan kävijöille tuttu, sillä ovessa oli useamman oppaan suositus sekä palkintotarroja, mutta itse en ollut paikasta kuullutkaan. Mutta pettyä ei tarvinnut!

Ravintolassa oli paljon kivoja yksityiskohtia kuten seinä, jossa oli erilaisia kelloja sekalaisessa järjestyksessä. Kyseinen seinä hurmasi pikkuneitimme ja toimi tilauksia odotellessa hyvänä viihdykkeenä. Annokset puolestaan olivat kohtuu simppeleitä mutta samalla täydellisiä makuharmonioita ja koko seurueemme kehui ruokia kovasti. Pieni miinus hitaasta palvelusta, ruokamme saimme kohtuullisen nopeasti mutta tilausta ei tarjoilija tullut ottamaan kovin ripeästi. Mitään lastenhoitotiloja ravintolassa ei ollut, niihinkin olen kummallisesti alkanut kiinnittää huomiota. ;) Onneksi keli oli hyvä ja huoltotoimenpiteet onnistuivat puistonpenkillä.

Erityiskehuja sai miehen alkupala (jota siis kaikki maistoimme) eli kuvassa ylävasemmalla näkyvä siika-annos, jossa oli ihana tujakka piparjuurikastike mukana!

Suosittelen lämpimästi testaamaan paikkaa Tallinnan matkallanne ja maistakaa ehdottomasti tuota siikaa! :)