Pronssihääpäivä: Robbie Tallinnassa

Tiistaina vietimme pronssihääpäivää, eli kahdeksatta hääpäivää ja lähdimme Tallinnaan katsomaan Robbie Williamsin keikkaa. Itse asiassa kyseessä oli joululahja, mutta sen ”lunastaminen” osui sopivasti hääpäivään. Niin se aika lentää, tuntui hurjalta suunnitella jouluna reissua Tallinnaan vauvan ja isovanhempien kanssa, mutta äkkiähän tuo päivä koitti!

Mennessä laivalla oli ihan hirveä tungos, keskiviikkona palatessamme Helsinkiin tungos oli jo siedettävämpi. Reissu meni kaikkineen hyvin ja pikkuneiti jaksoi hienosti matkassa. Vaunujen kanssa oli helppoa kulkea niin laivalla kuin Tallinnassa, huomattavasti helpompaa kuin helteisessä Kreikassa. :)

Idean menomatkan asuun sain pesuainemainoksesta, joka oli uusimmassa Oliviassa. Laukun sijasta kainalossa on aitoa samppanjaa, jota ostimme hääpäivän kunniaksi. Tästä kuvasta ei usko kukaan, että laivalla oli oikeasti ryysis. :DMekko Ellos, farkkuliivi Esprit, kengät Converse

Keikka-asun kuvaaminen kävi niin äkkiä, etten tarkistanut ollenkaan millainen kuvasta tuli. Asetuin tähän hotellin seinän viereen sillä tavalla viehkosti, tiedättekö? Ahhahhaa, karmea asento ja suukin on auki, eli en ollut ihan vielä valmis kuvaan, mutta koska muita kuvia ei ole niin mennään tällä.farkut ja toppi Vero Moda, jakku Vila, kaulakoru Pilgrim, laukku Pargasta

Pikkuneiti matkusti puolestaan kummeilta saadussa Me&I:n pandamekossa.

Kumpikaan meistä ei ole ihan superfani mitä Robbiehen tulee, mutta olihan se aikamoista tykitystä koko keikka. Hittejä hittien perään, ilotulitus, toimiva bändi ja kaunis kesäilta, onhan siinä jo onnistuneet puitteet keikalle. Keikan päättänyt Angels oli aikamoinen fiilistely, kun tuollainen massa ihmisiä hoilaa mukana, joten oli keikka ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys. Ihmisiä oli aivan liikaa ja lavasta joutui väkisin kauas, mutta se kai oli odotettavissa.

Keskiviikkona vietimme kivan päivän Tallinnassa ja kävimme muun muassa kivassa ravintolassa syömässä, mutta siitä kirjoittamisen jätän seuraavaan postaukseen. :) Pronssihääpäivän kunniaksi ja Dahlian innoittamana piti ottaa tällainen kuva:

 

Kivaa viikonlopun alkua!