Juhlaviikonlopun luottomekot Pepperberrylta

Todella normaalista poikkeava viikonloppu takana, sillä sekä perjantaina että lauantaina asuna oli korkokengät ja mekko! Perjantaina menin yksinäni kaverini karonkkaan ja lauantaina olimme koko perheen voimin häissä/ristiäisissä. Molempiin juhliin tuli lähtiessä kiire (yllätys!) joten asukuvat jäivät aika tavalla ottamatta ja perjantaina kamerastakin loppui akku kesken illan. Mahtavat olivat molemmat juhlat ja olin onnellinen että pääsin mukaan ja näin ihania ystäviä. Myös Pepperberryn luottomekot hoitivat homman kotiin, niissä on ihanaa juhlia. Molemmat mekot ovat olleet blogissa aiemminkin, viimeksi viime kesänä. Pepperberryn mekoissahan saa valita koon lisäksi myös kuinka paljon tilaa tarvitsee rinnan kohdalle, erittäin hyvä ominaisuus! :)

Tyttäremme teki jotain mitä hän ei tee ikinä. Simahti ruokailun yhteydessä syliin! Hän juhli Zara Babyn mekossa ja Kreikasta ostetuissa kengissä.

 

Tämän hetken hittilelu on äidin helistin 30 vuoden takaa. :)

 

Päivän jälkeen mekko oli ihanasti rytyssä ja välillä piti käydä lasta nukuttamassa sateessa…

Kuinka teidän viikonloppunne on sujunut? :)