Kahviloita Jyväskylästä Kuopioon

Kyllä muuten alkaa tulla viileä ballerinoissa ja capreissa, jokohan kesän viimeiset asut ovat tässä?

Kävimme pienen perheemme voimin Jyväskylässä ja Kuopiossa ja testasimme Jyväskylässä ihanan kahvilauutuuden Miriam’sin. Koska ystäväni kirjoitti siitä jo blogiinsa kattavasti, en kirjoita itse niin tarkasti vaan tyydyn toteamaan: menkää ihmeessä testaamaan jos Jyväskylään menette! Kahvilasta voi lukea tarkemmin täältä.

Kahvilassa on aivan ihanat tuotteet ja nuori yrittäjä takana, joten sitä on oli ilo tukea. Pikkuneidin kummit testasivat mangojuustokakun sekä mustikkajuustokakun, itse testasin fetapiirakan sekä ranskalaisen suklaakakun ja mieheni sacher-kakun. Herkkua. Myös teevalikoima oli ihana, karhunvadelmatee iski makuhermooni täysillä. Huidoin kameran kanssa pikkuneiti kainalossa, joten kuvien laatu ei nyt ole paras mahdollinen…

Tykkäsin hirmuisesti myös sisustuksesta ja iso piste uusista tilavista vessoista, joista ilokseni löytyi hieno hoitotaso!

 

Me olemme mieheni kanssa tutustuneet alla olevassa kuvassa taustalla näkyvässä keltaisessa rakennuksessa, kuka tunnistaa rakennuksen? :) Tapasimme ensimmäistä kertaa siellä vuonna 1998 ja tutustuimme kunnolla vuonna 2000. Haikein mielin aina katson kyseistä kaunista rakennusta.

 

Jyväskylässä mentiin kesäisessä asussa sateen keskellä. Caprit Ellos, toppi Only, kaulakoru Kalevala koru.

Seuraavana päivänä kurvasimme Kuopioon, emmekä päässeet keskustaan asti vaan kyläilimme muualla. Pysähdyimme vähän ennen Kuopiota olevaan Matkus-ostoskeskukseen, josta löytyy Pentikin, H&M:n, Marimekon ja muiden perusjuttujen lisäksi Ikea. Syy pysähdykseen oli pieni matkanjohtaja, mutta saimme samalla häälahjan ostettua.

 

UUDISTU! :D Ehkä pitäisi? Farkut Vila, toppi Seppälä, ballerinat Skopunkten.

 

Paluumatkalla pysähdyimme Tiinan Tuvalla, joka löytyy hieman ennen Hankasalmea Kuopiosta Jyväskylään päin ajettaessa. Aivan ihana ihana paikka jossa sai herttaisinta palvelua ikinä. Täältä löysin myös siistin ja tilavan hoitotason!

Oletteko käyneet testaamassa Tiinan tupaa? Miriam’s on ollut toiminnassa vasta muutaman viikon, joten oletan ettei kovin moni ole vielä sinne ehtinyt.

 

Viikonloppua kohti, mitä kivaa tiedossa?