Keskikesän juhla

Juhannus oli aika erilainen kuin aiemmin, sen vietimme ihan kotosalla ystävien ja vanhempieni kanssa. Ruokaa, lippu salkoon, saunomista, pihahommia ja sunnuntaina tyttöporukalla alennusmyynteihin. En ole ikinä päräyttänyt paikalle jo juhannussunnuntaina, kerta se on ensimmäinenkin. En ostanut (tai edes katsellut) mitään itselleni, mies sai pari kauluspaitaa töihin ja pikkuneiti muutaman vaatteen.

Vasemmanpuoleinen mekko H&M, neule Name it, nappimekko Marimekon oulet ja neule Polarn O Pyret.

Vasemmalla olevat mekko ja neuletakki löytyivät Ideaparkin Ballot liikkeestä ja ovat siis käytettyjä. Mutta eipä paljon huomaa tuota päällepäin! Todella kivaa katsoa second hand-vaatteita siisteistä rekeistä koottain lajiteltuna, eikä tonkia kirpparipöytiä. Ja lompakko kiittää. :)

Juhannusruokina meillä oli lohta, mansikka-meloni-halloumisalaattia, kanavartaita, mansikkarahkakakkua, valkosuklaa-vadelma-juustokakkua (ohje uusin Me Naiset) sekä kirkasta perunasalaattia uusista perunoista. Olen viimeksi syönyt näin paljon varmaankin jouluna. Punaista lihaa en syö, joten makkarat ja pihvit jäävät täällä grillaamatta.


Mitä siellä laitettiin grilliin juhannuksena? Toivottavasti viikko on alkanut aurinkoisissa merkeissä!