Nansoa ja puikulaa

Päivän asu on kiskastu päälle sekunnissa vauvan itkiessä ja sitten rynnättiinkin jo neuvolaan, eli kovin viimeistelty kokonaisuus ei ole. Mutta tämä Nanso on selkeästi oikea vauvanviihdytysasu, sen verran tarkkaan tapitti pieni värikästä paitaani!

kengät Converse, farkut Me&I, paita Nanso, korvakorut & rannekoru Aarikka

 

Ai mitä puikulaa? No Fazerin puikulaleipiä! :D Osta kaksi pussia, saat lahjan tai alennuksen. Ostin ja sain -50% alen Brands Scandinaviaan. Kampanjasta lisää täällä.

Tuloksena meille kotiutui pari pyyhettä ja tarjotin, olinpas taas helposti höynäytettävissä.

Tukkani sai eilen uutta raitaa. Violetti osio on aina värjätty värisekoituksella, mutta nyt kampaamoon eli tullut ensimmäistä kertaa puhdas violetti suoraväri ja sitä kokeiltiin sekoituksen sijaan. Lopputulos oli ehkä rehellisempi, mutta sävyltään kylmempi violetti. Milloinkohan onnistun luopumaan näistä hiusväreistä ja kasvatan vaikka oman värini takaisin…?

Juhannus lähestyy uhkaavaa vauhtia, minulle se on aina näyttäytynyt vähän ”pakkojuhlana”. Festareille lähtisin tosin vieläkin mielelläni, mutta sattuneesta syystä jään kotiin, mökille minua ei ihan helpolla saa.

Toivottavasti kelit ovat juhannuksena hyvät, nauttikaa keskikesästä ja ottakaa rauhallisesti!