Samikset Me&I-mekoissa

Tätä päivää en nähnyt tulevan: minä ja tyttäreni samanlaisissa Me&I-mekoissa. Mutta näin kävi, yritän itsekin miettiä että miten tämä pääsi tapahtumaan.

Taustaa: Me&I-hypetys on ollut minusta ihan käsittämätöntä, kutsuilla olen ollut muistaakseni neljä kertaa ja myös lapsettomana. Ovathan ne vaatteet ihan kivoja (ja värikkäitä!), mutta niitä tulee nykyään joka toisella vastaan. Lisäksi lapsettomana en voinut kuvitella noita vaatteita pitäväni, koska näen ne vähän ”äiti-univormuina”, enkä halunnut ”leimautua” lapsettomana. Onko tämä ihan idioottimaisen kuuloista? Me&I-vaatteet eivät myöskään ole kotimaisia, jolloin olisin valmis niistä maksamaan sen mitä niistä pyydetään, hinnat ovat minusta aika kovia.

Kuinka sitten kävikään? Tilasin syksyllä kaksi bodya vauvalle raskaana ollessani ja totesin heti keväällä tuon pienimmän koon olevan jotenkin epäkätevä vauvalle. Onneksi tuotteet pitävät hintansa, joten saan nämä varmasti kiertoon. Vauvan body oli vastasyntyneellekin inhottavan kapea ja pääntie tiukka.

Ja tästä huolimatta tilasin toukokuussa kutsuilla minulle ja tyttärelle samanlaiset Big Flower Dress-mekot. Hups. Lähinnä tätä puolsi se, että tämä aikuisten mekko oli mallikappale eli sain sen alennushintaan ja se taipuu imetysmekoksi. Ja kun niitä oli pienillekin tarjolla, niin pitihän se pienikin versio mekosta tilata… Ja nyt ei niin haittaa jos saan mekossa kulkiessani sen äiti-leiman otsaan. :D

Ja onhan se nyt söpöä olla samikset, onhan?  ;)

 

 

 

Mekot Me&I, korvissa Karkkilakon enkkulaku-korvikset

Hassua miten joitain merkkejä kohtaan tulee ns. antipatioita, minulla niitä tuntuu tulevan juuri niitä asioita ja merkkejä kohtaan mistä tulee ”hittijuttu” ja alan kapinoida hittejä vastaan. Hommasin pari kuitenkin.

Sinänsä äidin ja tyttären samalla tavalla pukeutuminen on minusta suloista, mutta toivoisin keksiväni siihenkin oman tyylin. Olen ihaillut mm. Rouva G:n ja hänen tyttärensä samaa tyyliä mustikkasmoothie-blogista. :)

HUOM.! Tämä oli sitten vain minun kapinani ja mielipiteeni kyseisestä merkistä, johon olen kuitenkin itsekin sortunut, eikä tästä pidä ottaa itseensä vaikka kyseistä merkkiä rakastaisikin! :)

Onko teillä kokemusta Me&I-vaatteista? Ovatko ne hintansa väärti?