Sadepäivien sisustusta

Kun kotona pyörii päivät pitkät, niin sitä katseleekin ihan eri tavalla ja haluaa laittaa kotonaan sitä sun tätä. Olen myös siivousintoilija, joten lähes joka päivä järjestelen tai puunaan jotain koloa kotona. Ja silti aina on ”sotku”. Kun aurinko paistaa niin sisällä ei jaksa pyöriä, mutta nyt kun vettä taas tulee niin mietiskelee koko ajan sisällä mitä voisi muuttaa ja laittaa ja ja… Huomaa myös joka ikisen pölypalleron ja narahtavan lattialaudan, joten on tässä miinuspuolensakin.

Tajusin etten laittanut koskaan kuvaa siitä Ikean hyllystä, jota kasasin toukokuussa. Expedit-hylly päätyi siis ”väärinpäin” tytön huoneeseen, katto on 50cm ”korkealla” tuolta matalimmasta kohdasta, joten oli vaikeaa keksiä mikä hylly sinne mahtuisi. Mutta tämä mahtui!

Hyllyssä on ristiäislahjoja ja muissa kehyksissä ei ole vielä omia kuvia, mutta nuo varpaat tuolilla olevassa kehyksessä ovat meidän kolmen. :)

Viime viikolla haimme neidin kanssa Askon alesta tyynynpäällisen sekä tähtimaton, matto pääsi olohuoneeseen ja tyynynpäällinen vierashuoneeseen. Kuten varmasti kuvista huomaa, en pysty sisustamaan koko kotia samalla tyylillä, vaan huoneiden täytyy olla erilaisia. Näin ei pääse niin helposti kyllästymään, toisaalta tämä saattaisi aiheuttaa sisustussuunnittelijalle harmaita hiuksia.

 

Seuraava projektini onkin tässä, eli sain päähäni haluta kasvimaan. En kyllä yhtään tiedä mitä järkeä siinä on, sillä olen niin antiviherpeukalo, että veikkaan näidenkin yrttien olevan pian muisto vain. Aina sinnikkäästi yritän laittaa kukkiakin, lannoitan, istutan, teen ohjeiden mukaan, laitan ruukun pohjalle mursketta jne., mutta silti osa kupsahtaa aina. Äh. Katsotaan miten käy kasvimaan kanssa!


 Oletko sinä innokas sisustaja? Pitääkö kodissa mielestäsi olla kaikki sävy sävyyn harmoniassa vai voiko huoneista tehdä erilaisia?