Teetä ja … Desigualia

Ei siis sympatiaa tällä kertaa. :D Me olemme pikkuneidin kanssa menneet alkuviikon niin haipakkaa, että tänään meinasin vain olla. No ehkä käymme lenkillä ja muuta pientä, mutta minuuttiaikataululla ei tänään mennä, kun yöunetkin ovat olleet aika lyhyitä pätkiä.

Fiilistelen täällä siis tiistaina ostamaani teekeitintä, miksei ihmisellä joka juo mukitolkulla teetä päivittäin ole tällaista? Olimme kaverin luona käymässä tiistaina ja hänellä oli tämä keitin, joten marssin illalla Kodin Ykköseen ostamaan samanmoisen. En ole eläessäni juonut pisaraakaan kahvia ja silti meillä on tuplana kahvinkeittimiä. Joten tämä oli ehdottomasti 39 euron arvoinen satsaus, nam nam!

Eilinen kaupunkiasu oli hurjan haastava kuvata 11-viikkoisen palleron kanssa, mutta jotain saatiin aikaiseksi. Päällä siis Desigualin Oslo-mekko ja korvikset Bijou Brigittesta. Pallerolla Newbien panda-asu (toinen vauvanvaate jonka ostin, tämä pääsi kaappiin jo syyskuussa!) sekä Villervallan sukat (oikeasti, nuo Villervallan vaatteet meinaavat olla hieman liian ihania, eilen sain viedä viikon vanhalle poikavauvalle vihreän jätskiasun, meiltähän löytyy se pinkkinä).

Loppuviikko näyttää aika sateiselta, joten teestä on hyvä nauttia näillä keleillä.

Oletko sinä enemmän tee- vai kahvi-ihminen?