Viikonlopun asut: Nansoa ja copycat liikkeellä

Onpas näin maanantaina hieman jyrän alle jäänyt olo, sen verran tuli urheiltua viikonloppuna ja sen verran kroppani on vielä tottumaton kovaan liikuntaan tauon jälkeen. Mutta tämä tunne on ehkä maailman ihanin ja lihaskipu, oih! Onko ruudun takana muita sporttausta rakastavia?

Lauantai-illan kyläilyyn laitoin pitkästä aikaa Nansoa päälle, vuoden takaisen kevään hankinta tämä mekko. Tykkään tukea Nansoa, koska tiedän näiden vaatteiden olevan suomalaista työtä ja ilokseni olen huomannut, että Nanso on jotenkin noussut parin viime vuoden aikana eri tavalla pinnalle ja mekot löytäneet moniin blogeihin. Hienoa!

 

mekko Nanso, rannekoru Banana Republic, toppi Only

 

Sunnuntaiaamuna tuimme toista asiaa, mitä mielelläni kannatan: menimme brunssille Hämeenpuistoon, jossa toimii nuorten työttömien kesäkahvila. Brunssi oli hyvin yksinkertainen, croissantteja, juustoa, pekonia, munia, mysliä jne., mutta pointsit itse tehdyistä sämpylöistä ja yrittämisestä! Kyllä siinä 7 eurolla sai mahan täyteen, joten suosittelen käymään. Kahvila löytyy Metson edestä Hämeenpuistosta.

 

Sunnuntain asu sai ideansa Dahlian blogista, joten copycat taas täällä liikenteessä hei. Olin täysin unohtanut omistavani farkkuliivin, kun sitä ei ison mahan kanssa viitsinyt käyttää. Näinhän blogit toimivat parhaiten; muistaa mitä omasta kaapista löytyy ja saa ideoita yhdistellä niitä. :)

 

 

mekko Pepe Jeans, liivi Esprit, kengät Converse, hattu Banana Republic

 

 

 

Mieheni kuvasi minua ripustamassa pyyhkeitä narulle brunssin jälkeen, sillä hän tarjoutui laittamaan ne mutta vaatimalla vaadin saada laittaa ne narulle. Pyykinpesu ja raikkaan pyykin tuoksu omalla pihalla on jotain niin ihanaa. Höperö kotiäiti täällä hei, arjen pienistä jutuista täytyy ottaa kaikki irti! :D

 

Olen aivan koukuttunut Kiltti tyttö-kirjaan, joten nyt ryntään lukemaan ja toivon että ehdin lukea enemmän kuin yhden sivun ennen kuin vauva herää. Iloista uutta viikkoa kaikille!