Aamupalaa raidoissa

Tänään hilppastiin pikkuneidin kanssa heti aamusta aikaisin kaupungille, koska se oli päivän ainoa hetki hoitaa asioita. Olin keskustassa puoli yhdeksän ja totesin että tässä tapauksessa aikainen lintu ei matoa napannut, suurin osa paikoista missä minun piti käydä aukesi kymmeneltä… Joten istuskelin neidin kanssa aamupalalla ja vielä toisessa kahvilassa teellä. Tämä toinen paikka on kohtuu uusi, Kahvila Oma Tuomiokirkonkadulla ja oli aivan ihana, suosittelen lämpimästi jos olette Tampereella!

Asuna minulla oli Pepe Jeansin raitamekko, jonka itse asiassa bongasin facebookista kaverin päältä. Ei siis taaskaan oma löytö. Innostuinko mekosta muodikkaiden raitojen takia? En, vaan aukeavan etuosan takia, siinä on siis napitus. :D Ihme asioihin sitä kiinnittää nykyään huomiota! Kysyin saanko hommata saman mekon (no kuka kehtaisi toisaalta sanoa että et saa) ja sain luvan, emme asu samassa kaupungissa niin ehkä vaaraa törmätä samoissa mekoissa ei ole.

Mietin onko tuo vähän ”mahanpeittomekon” näköinen ja asettelin erilaisia vöitä mekkoon, mutta vyö taas korosti lantiota, joka vielä palautuu ja on sen verran leveä, etten halunnut sitä korostaa. Näillä siis mentiin. Tuota Banana Republicin hattua jonka ostin NYCista, voisin pitää varmaan koko kesän päässä, se on niin suosikki! Ja tuo Kalevala Korun kaulakoru on myös niin rakas! Olisin ehdottomasti laittanut kiilakorkosandaalit mekon kanssa (esim. Uggilta löytyy ihanat!), mutta kun ei sellaisia kaapista löydy, niin mentiin ilman korkoja.

Ostin samalla keskustassa ollessa Kiltti tyttö-kirjan josta olen lukenut hyviä arvosteluja. Ehkä joskus ehdin sitä neidin päiväunien aikaan lueskella. Oletteko kirjasta kuulleet, onko joku sen jo lukenut? Elokuvakin siitä on jo tekeillä, saas nähdä onko hyvä.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!