Pitsiä ja pinkkiä

Ihhihhii mitkä kelit, kyllä on ihanaa! Katsoin juuri aamun lehdestä, että vuosi sitten oli +11 astetta. Me nautimme silloin New Yorkin helteistä, siellä mittari meni yli 30 asteen ja se oli suurkaupungissa välillä pakahduttavaa. Mutta minä en kyllä lämmöstä valita.

Kesähepenissä sai siis lähteä myös lauantain illaviettoon. Innostuin Halensin mekosta jonka näin kälyni päällä ja tilasin itse saman mekon pinkkinä ja valkoisena. Erityisesti ilahdutti edessä olevat napit, onpahan kesämekko jossa voi imettää.

Tilaus kesti tuhottoman kauan, sain mekot 2 viikkoa tilauksen jälkeen, kun yleensä kaikki tulee parissa päivässä. Ja valkoinen mekko lähtee bumerangina takaisin, se kuultaa aivan liikaa läpi. Hieman kuulsi myös tämä pinkki, mutta laitoin alle pitkän topin joka korjasi tilanteen.

Kyseessä on tämä mekko.

Koska olen hurahtanut pinkin ja turkoosin yhdistelmään, mekko sai seurakseen turkoosit kengät, rannekorut ja turkoosit taotao-korvakorut. Pinkki jakku oli mielestäni liikaa, mutta sen otinkin pois sisätiloissa.

Aurinko killittää silmään ja ne oikeassa ranteessa olevat turkoosit korut eivät näy. Pikkuvikoja. :) Kengät Vagabond, mekko Halens, jakku Zara, korvikset First Crush.

Olen muuten pari kertaa käkertänyt kiharoita Remingtonin kiharruspuikolla ja voin kehua todellakin tuota tuotetta! En oppinut ikinä tekemään kiharoita GHD:llä ja suoritusrautaa tämä piikkisuora tukka ei tarvitse, joten Remington on sekä helppo käyttää että erittäin edullinen verrattuna tuohon maagiseen GHD-vekottimeen.

Iskeekö pitsimekko muihin?

Aurinkoista ja lämpöistä viikkoa kaikille!