Asennetta kehiin: viikonloppuasu

Ilmeisesti aika lähti rullaamaan jotenkin eri tahtia kun sain vauvan? Päivät oikein juoksevat ohi ja vauva kasvaa silmissä. Hurjaa. Todella hurjaa. Viime viikolla testasimme naapurin vauva ja äiti seuranamme Finnkinon Vauvakinon. Kiva kokemus, mutta ikävänä puolena kaksi äitiä höpötti koko leffan ajan. Ymmärrän lapsien pitämän äänen, mutta sitä en ymmärrä, miksi raskauskiloja ja Kanarian reissuja pitää puida leffassa eikä esimerkiksi kahvilassa läpi? Menisin silti uudestaankin, ainakin kun oma vauva vaan nukkui ja sain keskittyä leffaan. :)

Viikonloppuna vietimme miehen kanssa 12-vuotispäiväämme ja nautimme vaan pihasta ja auringosta. Joten viikonlopun asu oli mallia toppi ja collegecaprit. Kävimme Ikeassakin niin, että minä menin tässä samassa asussa niin lenkit kuin Ikean reissut samalla kun mies ja vauva olivat pukeutuneet (puettu) Desigualeihin. Kotiäitiys alkaa vaikuttaa…?

 

Toppi Vero Moda, housut TopSportista, merkki unohtui?, kengät Converse, aurinkolasit Oakley ja huppari Asenne

Otsikkoon viitaten: onko Asenne merkkinä teille tuttu? Itse en ollut siitä kuullutkaan ennen Thaimaan vuosiamme, mutta Thaimaasta kertyi sitten useampi huppari ja shortsit kyseiseltä merkiltä matkaan, miehellä on t-paitoja ja shortseja heidän valikoimistaan. Kyseessä on suomalaisen Kimmon perustama ”surffivaatteita” valmistama merkki. Lisää voi lukea täältä. Suomessa on tullut lähinnä käytettyä näitä huppareita, lenkillä, salireissuilla jne. Yllä oleva turkoosi-valkoinen huppari on oma suosikkini, sen ostin sen ekana Thaimaan talvena kuutisen vuotta sitten. Kovasta käytöstä huolimatta se on hyvässä kunnossa edelleen vaikka ikää alkaa hupparilla jo olla. Takana hupparissa on Asenteen A-kirjain:

 

Ikeasta muuten raahasimme hyllyn matkaan, jonka kasasin ihan itse (erittäin ainutlaatuista että minä kasaan huonekaluja siksi se piti kuvata, vauva piti seuraa ja jokelteli vieressä). Josko laitan kuvan myöhemmin mitä sain aikaiseksi Ikean hyllystä!

 

Aikamoisia kotiasuja siis tältä viikonlopulta! Huomenna tarkoitus on suunnata Pinkin keikalle vauvan kummitädin kanssa ja lupaan etten pamahda paikalle missään verkkareissa. :D Onko kukaan muu menossa tuolle keikalle? Kentälle vai katsomoon? Olen nähnyt P!nkin livenä vuosina 2006 sekä 2010 ja hyviä keikkoja ovat olleet, joten huomista odotan suurella innolla!

 

Iloista alkavaa viikkoa!