Höperyyttä, vaatekatastrofi ja Desigualin ballerinat

Edellisen tekstin perusteella varmaan huomasitte, että olen hieman höperöitynyt? Vaikka meillä nukutaan sinänsä hyvin, niin nykyään hyvin tarkoittaa sitä, että saa nukkua kolme tai neljä tuntia putkeen tai herää vasta kuuden jälkeen! Joten kai tämä univaje osaltaan lisää höperyyttä.

Tänään tuo höperyys johti todelliseen vaatekatastrofiin. Lähdimme pikkuneidin kanssa kaupungille lounaalle ja olin viisaana valinnut vaatteet etukäteen, jotta olen ajoissa treffeillä. Huomasin shortsien olevan rypyssä, joten ajattelin painaa niitä hieman raudalla. No, en sitten ajatellut yhtään kuinka kuumalla raudalla painoin ja sekuntissa shortsini olivat sulaneet pilalle ja taitaapa tuo rautakin olla pilalla. Argh. Kyseessä olivat siis bannerissakin näkyvät mustat shortsit, jotka totta kai olivat hyvin mieluisat.

Liikkeelle lähdin tässä kokonaisuudessa, Desigualin ballerinat olivat ulkona ensimmäistä kertaa!

 

Farkut Vila, toppi Boob, neuletakki Only, huivi Pieces, ballerinat Desigual, korvissa legot

Keli oli upea!

Koen pukeutumisen tällä hetkellä hyvin haasteelliseksi johtuen tuosta vauvan ruokavarastosta. ”Normaalia” mekkoa ei voi pitää, jos aikoo kaupungilla imettää, joten vaatteiden valitseminen on hankalaa. Tissit on iskettävä tiskiin tarpeen vaatiessa, mutta palelluttaa niitä ei saa! Helppoa? Ei. Imetysvaatteet eivät osu omaan makuuni ja jostain syystä äideille tungetaan väkisin tunikamallisia yläosia, muunlaisia imetysvaatteita on hyvin hankalaa löytää. Siispä tuo yksi Boobin hihaton toppi on kovassa käytössä vaikka sekin on liian iso eikä istu.

Huh, helpottipa avautua nyt tästäkin! :D Vinkit kivoista imetysvaatteista otetaan mielellään vastaan! :)

Rentouttavaa viikonloppua!