Pienen ihmisen suuri päivä

Nyt on ristiäiset juhlittu ja miten voisin päivää kuvailla? Se alkoi jännityksellä ja hössötyksellä ja päättyi onnelliseen oloon ja suureen väsymykseen. Pieni kauhunhetki koettiin kirkon sakastissa, kun pikkuneiti karjui täysin palkein kastemekkoa vaihdettaessa, mutta kun hän pääsi sylikummin huomaan itku loppui ja neiti nukkui koko toimituksen ajan. Wiuh! :D Tilaisuus kirkossa oli kaunis ja oli ihanaa saada sukulaiset ja ystävät sen jälkeen kotiimme juhlimaan. Äitini oli korvaamaton apu järjestelyissä ja minä sain jutella vieraiden kanssa ja keskittyä sankarin hoitoon. Tämä oli varmasti tärkein juhlamme hääpäivän ohella, ihanan tunteikas päivä. Olo oli hyvin haikea, kun vauva nukahti illalla ja me kilistelimme makuuhuoneessa lasillisella kuohuvaa onnistuneen päivän kunniaksi. Emme olisi voineet toivoa parempaa tai onnistuneempaa päivää, ilmakin oli loistava!

Asuna minulla oli Olivia Rougen sydänmekko, jonka sain palkinnoksi syksyn kuvakisasta (jos muistatte tämän?). Pikkuneidin mekon tilasin Nextilta ja kastemekko oli sama, jossa minut kastettiin lähes tasan 30 vuotta sitten.

Kuvapuoli keskittyy nyt näihin mitkä voin ja uskallan julkaista, eli lähinnä omiin kuviini sekä ruokakuviin.

 

Väritys oli aika vahvasti pinkkiä…

Vaikka tilaisuus oli onnellinen ja kaunis, liikutus näkyi näistä kirkkokuvista ja näytän surulliselta, mitä en kyllä ole vaan nieleskelen kyyneleitä. Bolero on Seppälästä.

Ruuat toimitti pitopalvelu Tuulihattu

 

Pieni sana tässä kuvassa näkyvistä kakuista, eli limejuustokakusta, mansikka-vaniljajuustokakusta sekä täytekakusta. Ne ovat kummitädin ystävän käsialaa ja hän avaa siskonsa kanssa kesäkahvilan Hillosensalmen asemalle 25.5.13. Kakkuihin sekä kahvilan leivonnaisiin pätee samat periaatteet, eli ne ovat itse tehtyjä alusta loppuun ja niissä käytetään kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.  Kahvilassa on myös myynnissä lähiruokaa, eli pientuottajien tuotteita, esim. nekkuja, mehuja, hilloja, viljatuotteita ja lihaa.

 

Käykää maistamassa näitä kakkuja jos suinkin pääsette paikalle, aivan ihania! Ja juustokakkua on kuulemma aina tarjolla kahvilassa!

Hiusten väri ja kampaus ovat jälleen luottokampaajan käsialaa, eli Jenna Hämeenpuiston Glohairista taikoi nämä. Harmillisesti hiuskuvat on otettu viimeisenä illalla, kun kampauksen teosta oli aikaa jo 10 tuntia, mutta kohtalaisen siistinä se pysyi koko vauhdikkaan päivän!

 

Fiilistelyt fiilistelty ja paluu arkeen edessä. Ihanaa uutta viikkoa kaikille!