Pari asukuvaa sekä pieniä kivoja asioita

Täällä touhotetaan ristiäisiä ja muuta kivaa niin täysillä, ettei blogipäivityksiä ole ehtinyt tehdä. Pari asukuvaa olen vauhdissa räpsäissyt, toinen on viikonlopulta, kun sain uuden Desigualin eli Oslo-mekon käyttöön mennessäni kaverin babyshowereille. Onnistuimme hyvin yllättämään hänet! :) Ja vanhempieni ostama Desigual istui täydellisesti!

 

 

Toinen asukuva on neuvolalook ( :D ) tältä aamulta, tämän jälkeen vähensin roimasti vaatetta ja nautin upeasta auringonpaisteesta!

 

 

 farkut Gap, neuletakki Only, huivi Pieces, kengät Converse, aurinkolasit Oakley, korvakorut Minka

Niitä pieniä kivoja asioita: tyttäremme on alkanut hymyilemään, se on ihanaa! :) Muita pieniä kivoja asioita ovat olleet mm. auringonpaiste, teemuki ja lehdet pihalla, kampaajareissu, kesäkukkien istutus ja viikonloppuna tauolta ”palannut” salijäsenyys, kävin vetämässä kaksi bodycombatia. Se oli valtavan ihanaa vaikka vielä piti hieman himmata!

On ollut ihanaa kun mies on isyyslomalla, kyllä taas arki muuttuu tämän viikon jälkeen kun minulla ei ole juhlia mitä järjestellä eikä miestä päivisin kotona. Rakastan järkätä juhlia, vaikka aina otankin kaikesta mahdollisesta stressiä. Olenkin sanonut, että haluaisin olla juhla- tai hääsuunnittelija, jos sellaiselle olisi enemmän Suomessa tilausta!

Näissä fiiliksissä täällä kohti viikonloppua ja ristiäisiä!

Mitä muualle kuuluu, miten otitte irti kaiken tästä aurinkopäivästä?