Turkoosilla uuteen viikkoon

Joskus sitä aina hullaantuu tietystä väristä ja tänä keväänä se on ehdottomasti turkoosi! Kuvassa näkyvä neuletakki on vanha, mutta olen huomannut kaipaavani juuri turkoosia tänä keväänä päälle. Pienillä jutuilla saa kotiäidin asuun piristystä, tässä niitä tuo Becksöndergaardin huivi sekä TaoTao-korvakorut. Tässä asussa kävin hoitamassa päivän viipotukset kaupungilla, neidillä oli nallehaalari. :D

 

 

Farkut Vila/Object, kengät Amsterdamista, neuletakki Only, huivi Becksöndergaard, korvakorut First Crush

 

Hommasin myös mekon itselleni ristiäisiin, tähän käytin syksyllä Olivia Rougen valokuvakisasta voittamani lahjakortin. Kiitos teille jotka silloin äänestitte, mekko on ihana, siitä kuvia sitten ristiäisten jälkeen! :)

 

 

 

Mikä on teidän kevään väri? Joku kirkas vai pitäydyttekö tummissa keväälläkin?