Saturday shopping

Voi kun en ole ehtinyt blogia päivittää lähes viikkoon! Ajatuksia on kyllä ollut, mutta sitten olenkin käyttänyt vauvan uniajan siivoamiseen tai lenkkeilyyn tai tai… Ja taas on päivä ollut ohi.

Eilen lähdimme koko perheen voimin ostoksille, Koskikeskuksen Intersportissa olivat Shock Absorber-urheiluliivit alessa ja ryntäsin sinne hakemaan sopivat liivit urheiluun. Olen vannonut noiden urheiluliivien nimeen jo lähes 15 vuoden ajan, enkä ole löytänyt mitään tukevampia tai sellaisia, missä olisi olemassa minulle sopiva koko. Näissä on! Ovat tänään alessa Turtolan Intersportissa, jos joku tamperelainen kaipaa huippuhyviä urheiluliivejä!

Lauantaiostoksiin kuului myös terassikatos ja syömässä kävimme American Dinerissa. Neiti nukkui nätisti reissumme ajan. :)

Asuna oli tällainen mukava kotiäitiasu:

Farkut Object/Vila, toppi H&M, trikootakki Nanso, kengät Converse, takki Only, huivi Becksöndergaard, korvissa (yllätys yllätys!) legokorvikset

 

American Dineriin mahtuu hyvin vaunujen kanssa ja niitä oli muuten monilla muillakin matkassa. Tykkään enemmän Dinerista kuin samantyylisestä Daddy’sista juurikin salaattien takia, burger-valikoimasta en sitten osaakaan sanoa juuri mitään.

 

Illalla saimme vielä ystäviä kylään ja taas meidän neitiä muistettiin ihanalla lahjasetillä. Erityisesti tuo itsetehty kortti oli ihana, kaunis kiitos sen tekijälle tätäkin kautta jos täällä käyt lukemassa!

 

 

 

 

Lahjakuvasta puuttuu tärkeä osa, nimittäin karvaista isoveljeäkin muistettiin narulelulla. Se oli siitä hyvin ylpeä ja kantoi sitä häntä heiluen, mutta se piti laittaa (niin kuin kaikki tuon pöhelön lelut) loppuillasta jäähylle, kun koira ei osaa kuin syödä kaikki lelunsa. Siinä vaiheessa kun se köhi naruja kurkustaan laitoin lelun odottamaan seuraavaa kertaa. On se. Hömelö koira.

 

Miltä teidän viikonloppunne on näyttänyt? Mitä kivaa on vielä edessä, sunnuntaihin on vasta alussa?

 

Meillä tämä ei tunnu tavalliselta sunnuntailta, nimittäin mies on seuraavat kaksi viikkoa kanssamme kotona isyysvapaalla, huippuhauskaa! :)

 

Nautinnollista viikonlopun jatkoa!