Tampereella tapahtuu: kalamarkkinat ja Designtori

Viikonloppuna Tampereella oli tiedossa ihania tapahtumia, joihin osallistuimme pienen perheemme voimin. Hyvin olivat ihmiset nämä tapahtumat löytäneet, sillä facebookin newfeedissä minulla oli viisi päivitystä peräkkäin joissa ihmiset mainitsivat käyneensä kalamarkkinoilla sekä Designtorilla. :)

Let’s face it: olen äärettömän väsynyt, joten aurinkolasit ovat tervetullut lisä asussani. Ei näy verestävät silmät! :D Lisäksi kun kaupungille rynnistää heti kun neiti on syötetty ja vaippa vaihdettu, ei siinä tuhlata aikaa esim. hiustenlaittoon. Näin maksimoidaan aika jonka neiti nukkuu vaunuissaan ja kaupungilla oleminen on leppoisampaa. En siis kuulu upeisiin aina laitettuihin äiteihin joita blogeissa näkee, mutta tuskin tuo haittaa?

Upeat kelit hellivät koko viikonlopun ja saimme nauttia auringosta Laukontorilla syödessämme lohta ja jälkkäriksi vetäisimme vielä vohvelit!

 

takki Desigual, aurinkolasit Dior

 

Erikoisin löytö kalamarkkinoilta oli kahvikuppikorvakorut, ihastuin näihin täysillä! Käyttöön ne pääsivät heti sunnuntaina.

 

 

 

Näitä valmistaa Taikamylly-yritys, nettisivut ovat kuulemma vielä kesken, mutta facebookin kautta löydät enemmän kuvia Taikamyllyn tuotteista.

 

Sunnuntaina aurinkoinen keli jatkui ja suuntasimme Designtorille. Joku muukin oli paikalle löytänyt, joten sen sijaan että olisin ahkerasti kiertänyt siellä kameran ja vauvan kanssa, jäi mies vauvan kanssa pihalle lenkkeilemään ja minä yritin tutkia valikoiman nopeasti. Asiat täytyy tosiaan tehdä eri tavalla kuin ennen. :)

 

 

Tässä ripaus toritunnelmaa, Designtori järjestettiin siis Pakkahuoneella.

 

 

 

Vaikka mitä ihanaa siellä oli tarjolla, minulle tarttuivat mukaan nämä:

 

 

Päädyin hommaamaan Mary A. Jalavan turkoosit talosukkahousut, sillä syksyllä Designtorilta ostamani mustat talosukkikset ovat olleet ahkerassa käytössä. Niistä kirjoitin täällä ja täällä.

 

Funky Homo Sapiensin valmistamia My little pony-henkisten korvisten kohdalla mietin ovatko ne liian lapselliset, mutta päätin että eivät ole. Heidän tuotteitaan löydät myös enemmän facebookista. Metsolan Miina ja Manu-haalareita olen ihallut jo aiemmin ja nyt kun olivat ”torialessa”, hommasin ne pikkuneidille syksyä varten.

 

Missä tapahtumissa sinä kiersit viikonloppuna, mitä kaikkea kivaa oli tarjolla?