Treffeillä: 2h+k

Viikko on vierähtänyt ihan siivillä, kun olen pyörinyt päivät yksin vauvan kanssa ja harjoitellut lenkkeilyä vaunujen ja 40-kiloisen koiran kanssa. Lisänä rapakelit, eli koira täytyy pestä lenkin jälkeen ja ristiä sormet ettei vauva huuda sillä hetkellä ja ja… Haasteita elämään! Lisäksi olen järjestellyt ristiäisiin liittyviä juttuja, niitä on ihanaa järjestää! Viikonloppuna saimme vieraita kylään ja vauvaa muistettiin ihanalla mekolla ja Nalle Puh-astioilla.

 

Mekko ja haalari KappAhl, naulakko Indiskasta.

Sunnuntaina saimme isovanhemmat avuksi hoitamaan pientä ja lähdimme treffeille yhteen Tampereen kestosuosikkiravintolaan nimeltään 2H+K. Tämän ravintolan lista tuntuu olevan vuodesta toiseen sama, mutta ei sen väliä, sen verran hyvä on! Liian usein ei silti parane käydä. Alkuruokalistalta löytyvät jättikatkaravut ovat ihania, mutta jätin ne chilin ja valkosipulin vuoksi kuitenkin syömättä, luulen että pikkuneiti ei arvosta jos syön voimakkaita mausteita. Tilasin sen sijaan ikisuosikkini, kasvisleivän. Leivät ovat kyllä tämän ravintolan juttu! Moni kehuu myös etanoita, itse en niistä niin välitä, mutta varmasti testaamisen arvoisia jos etanoista tykkää!

 

Bellini, antipastolautanen, äyriäispasta ja nuo valtavat leivät. Olimme täynnä. Edellinen yö oli aika huono nukkumisten kannalta, joten väsymys paistaa kuvassa, mutta ei haitannut fiilistä! Oli piristävä piipahdus kaupungilla.

 

Jälkkäriksi haimme prinsessaleivokset Hulluilta päiviltä koko poppoolle, hui hirveää kun nämä olivat makeita! Suosittelen kerran haamumunkin syöneenä mieluummin niitä kuin näitä leivoksia. Nappasin myös kukkakimpun Stockmannilta matkaan, neitiä muistettiin niin monella kukkakimpulla, että nyt kun niitä ei ole, kaipaan heti tuoreita kukkia kotiin.

 

 

Hoidin muutaman Hullari-ostoksen viikolla netin kautta, joten niistä sitten postailen kun paketti saapuu. Löysittekö muut mitään Hullareilta? Oliko viikonloppu muuten onnistunut?