Hotelli Tammerin brunssi

Brunssi tuntuu olevan tällä hetkellä päivän sana ja monesta blogista saa lukea brunssisuosituksia. Valitettavasti suurin osa vaihtoehdoista tuntuu olevan pääkaupunkiseudulla, mutta menneenä sunnuntaina saimme ihanan uutuuden Tampereen brunssivaihtoehtoihin, kun Tammer-hotelli aloitti brunssien tarjoilun.

Kuvasaldoni jäi vähän huonoksi (ja kuvat hämäriksi), jännitin hieman miten meillä sujuu vauvan kanssa brunssilla (hän nukkui koko ajan eli ei hätää) ja keskityin niin ruokaan, ettei suurta kuvaläjää kertynyt. Eiköhän näistä silti jotain fiilistä saa!

Miljöö brunssille on ihana, itse ainakin tykkään kovasti Tammerin vanhahtavasta ja arvokkaasta hengestä.

 

 

Palvelu oli todella ystävällistä, eli tästä pisteet paikalle. Täyttä oli, etukäteen oli kuulemma varattu kaikki pöydät täyteen. Alkuun tarjoiltiin pöytään tyrnimehusnapsit, joiden päällä oli kermavaahtoa, aika hauska makuelämys.

 

 

Kahvi ja tee tarjoiltiin pöytiin ja muuten ruuat haettiin buffetista, erityisesti jälkiruokapöytä oli näkemisen arvoinen, harmi kun en ottanut siitä kokonaisuudessaan kuvaa!

 

Hinta brunssilla on kohtuu korkea, 28 euroa. Toisaalta siellä ollessaan tiesi mistä maksaa, kaikki maistui todella hyvältä ja brunssissa on panostettu myös lähiruokaan, mistä me maksoimme mielellämme. Menussa oli kohtalaisen paljon punaista lihaa mitä en itse syö, mutta silti olin todella täynnä. Mies kehui kovasti myös noita erilaisia lihoja ja mm. Tapolan ylikypsää kylkeä.

 

 

Tryffelillä viimeistelty munakokkeli oli herkkua!

 

Jälkiruokapöydästä maistoimme kaikkea, onneksi palat olivat pieniä ja söimme kakkulautasen puoliksi, näin saimme testata kaikki läpi. Pannukakkukin oli aivan mahtavan kuohkea!

 

 

 Tämä brunssi saa kyllä lämpimät suositukset meiltä, kokeilkaa jos olette sunnuntaipäivää Tampereella viettämässä!