Pari kevätasua ja Desigual Living

Taas sain peilin ohi kulkiessani napattua oikein laadukkaan kuvan perjantain asustani (not). Ihastelin raskausaikana tätä Noomin mekkoa kaverini päällä, tosin hänellä oli mekosta punainen versio. Uskaltauduin sen sitten tilaamaan Stockmannin verkkokaupasta ja perjantaina sain sen ekaa kertaa päälle, kun lähdin käymään kaupungilla. Ihanaa pehmeää materiaalia oleva mekko minulle hyvin epätyypillisessä värissä, en yleensä vihreää käytä.

Mekko Noom, kengät kirpparilta, korvissa legot, takana valoilmiö jota ilta-auringoksikin kutsutaan.

 

Kaverin synttäreillä piipahdin lauantaina maailman yksinkertaisimmassa asussa, mutta se sai hieman piristystä Aleksi 13:sta löydetystä huivista ja Aarikan korviksista (kevättä!). Muistin myös kaivaa lempifarkkuni esille, viime kesänä NYCistä ostamani Gapin mustat farkut. Ihanaa tehdä löytöjä omassa vaatehuoneessa! Parissa muussakin blogissa on Gapin farkkuja kehuttu ja yhdyn kyllä tähän kuoroon!

 

Koska mahdollisuuksia päästä kaupungille on ollut vähän vähemmän, turvauduin boozt.comiin tilatessani miehelle synttärilahjan. Tarkoitukseni oli tilata vain tuo miehen lahja, mutta sitten aloin selaamaan Desigual Living-osastoa, enkä voinut vastustaa näitä pannunalusia! Aikamoinen väriläiskä keittiöön. :) Ei ehkä niin perinteinen yhdistelmä noiden Pentikin purkkien kanssa, mutta väliäkö tuolla!

Miehellä jonkin verran Desigualia on ja nyt hän sai paidan ja bokserit lisää valikoimaansa. Näistäkin tulee aikamoinen kevätfiilis!

Huh, viikonloppu alkaa olla takana ja vauhtia piisasi. Oli vieraita, kaverin synttärit, kävimme brunssilla, kävin pilates-tunnilla jne. Päälle neiti itkeskeli aika paljon ja unet jäivät vähiin, joten nyt toivomme kovasti hyviä unia kaikille ensi yöksi!

Oletteko te tutustuneet noihin Desigual Home-tuotteisiin? Menikö teidän viikonloppunne vauhdikkaasti?