Mustikkamarmoria ja sisustamista

Edellisen postaukseni jälkeen keräsin kimpsut ja kampsut ja lähdin Ideaparkiin tasauspäiville. Mukaan tarttui niitä narsisseja joista höpisin, ne tuovat kyllä ihanasti kevättä kotiin. Kynttilät ovat Pentikistä, luovat hieman pääsiäistunnelmaa kotiin.

Marimekon kevään uutuuksissa on ihanan värikäs Kompotti-sarja, josta lähti mukaani kaksi keittiöpyyhettä. Näissä kuoseissa on jotain mahtavan retroa, iskeekö teihin? Sama kuosi löytyy myös mustavalkoisena.

Olemme myös muutosta asti miettineet, että olisi kivaa saada ruokailutilaan jokin kirjahylly tai kirjahyllyn tyylinen ratkaisu. Ruokailutilassa on jo Pentikin vitriini, joten joku samaa tyyliä oleva hylly on ollut mietinnässä, mutta sopivaa ei ole osunut kohdalle. Ideaparkin Pentik tarjosi minulle sitten tilaan sopivan Hampton-hyllyn puoleen hintaan, joten tätä en voinut ohittaa ja saimme ruokailutilaan vitriinin kanssa natsaavan hyllyn. Iso alennus johtui maalivirheistä, mutta minusta ne näyttivät enemmänkin siltä että kuuluvat hyllyyn ja se oli ns. kulutettu.

Vitriini vieressä näyttää tältä, näyttävät hieman siltä kuin olisivat samaa sarjaa, eikö?

Vauvan lasketun ajan kunniaksi leivoimme juustokakkua, jota nautimme kylään tulleiden ystävien kera. Ohje oli uusimmasta Pirkasta, en löytänyt sitä netistä mutta uusimmassa Pirkka-lehdestä tuo siis oli, kyseessä oli mustikkamarmoroitu juustokakku. Herkkua!

Kynttilät ja aluset Pentik, astiat Pentik/Vanilja-sarja, servetit Marimekko

Olen siis kevään ja vauvan tulon myötä hurahtanut selkeästi näihin kotijuttuihin, tuleehan kotona pyörittyäkin paljon enemmän kuin aiemmin. Miten teillä näkyy sisustuksessa tai koristelussa pääsiäisen tulo? Tästähän tuli muuten oikein Pentik-postaus! Kerääkö joku muu Pentikin sarjoja?