Tangle Teezer ja pari kosmetiikkaostosta

Kävin hakemassa hermokipuun apua fysioterapeutilta ja samalla tuli tehtyä pari kosmetiikkaostosta. Voi kun tämä jatkuva kalvava kipu jo loppuisi, mutta fyssarikin oli vain hetken helpotus, valitettavasti.

Parilla edellisellä kampaajakerralla kampaaja on kehunut valtavasti Tangle Teezer-hiusharjaa, enkä ole voinut uskoa sen olevan hyvä. Se vaikuttaa jotenkin niin muoviselta ja epäkäytännölliseltä. Eilen törmäsin siihen Prismassa ja nappasin kuitenkin mukaan, testataan nyt sitten!

Täällä sanotaan harjasta seuraavaa:

Miljoonia myynyt harja. Tangle Teezer on täydellinen väline kosteiden hiusten
hellävaraiseen selvittämiseen. Kuten tiedämme, hius on herkimmillään vaurioille
juuri kosteana. Huonokuntoisen kostean hiuksen selvittäminen on hankalaa ja
hiuksen kunnolle armotonta. Tangle Teezer pelastaa tehden harjaamisesta
uskomattoman helppoa.


Tangle Teezerin silottavat ominaisuudet ovat vertaansa vailla myös kuivaan
hiukseen. Pitkätkin hiukset saavat kiiltävän kauniin ja eloisan ilmeen
sähköistymättä. Tangle Teezer soveltuu myös lisäkehiusten, hiusjatkojen ja
peruukkien harjaamiseen.


Tangle Teezer on kaksitehoinen harja. Takkujen poistamiseen ja hiusten
silottamisen lisäksi harja toimii loistavasti myös hiusten tupeeraamiseen.


Toimiipa tämä harja erinomaisesti myös hiuspohjan huollossa. Stressaantunut
hiuspohja suorastaan nauttii pehmeästä, joustavasta kuivaharjauksesta.

 Söpöhän tämä harja on kuin mikä!Äkkiseltään testattuna kyllä se toimii. Ja oikeasti hieroo ihanasti päänahkaa. Saas nähdä mitä tulen siitä pidemmän päälle tykkäämään, vierastin aluksi jotenkin sen kovaa muovia. 

 

Kicksistä nappasin sitten matkaan uuden kappaleen maailman parasta meikinpoistoainetta, merkiltään Clinique. Tämä on aivan täydellistä ja meikki suorastaan räjähtää pois! Myös Isadoran luomivärisetti upean keväisissä väreissä lähti mukaani, josko pääsen sitä viimeistään kesällä käyttämään. Täällä yksin kotona linkatessa ei viitsi paljon meikkailla. :) Setin nimi on Gelato ja aikamoisia jätskivärejä nuo ovatkin! 

 

 

 

Nauratti muuten tämä äitini kamerassa ollut kuva babyshowereilta; kuinka onnellinen ihminen voi olla saadessaan baby-kakkua? :D Onneksi näitä kuvia minusta ei ole hirveästi, tulin tosiaan suoraan koirakoulusta ja vedin vain toppavaatteet pois päältä. Annettiin minulle mahdollisuus laittautua/vaihtaa vaatteita, mutta olin niin tohkeissani kaikesta etten malttanut. Ja ovathan kaverit nyt nähneet minut vaikka missä tilassa, niin eipä tuolla ulkonäöllä ollut merkitystä. Mutta se kakku, aah!

 

 

Onko tämä harja muille tuttu tai muilla käytössä? Mitä olette tykänneet?