Odotusajan valokuvaus

Huih mihin tämä viikko taas vierähti? Olen pessyt minivaatteita, mennyt kaverille kylään jossa odottikin entisten työkamujen järjestämät babyshowerit ja istunut tuntikausia koiran kanssa eläinlääkärissä. Eilen pääsimme jo siivoamaan vessarempan jälkiä, eli ehkä kohta saadaan taas tämä remppaaminen hetkeksi tauolle. Onnistunut viikko siis vaikka olen tuhottoman väsynyt huonojen öiden, koiran sairastamisen ja huonon hemoglobiinin takia.

Mutta otsikkoon. Näin viime kesänä Strictly Style-blogissa odotusajan valokuvia ja mietin, että tuollaisia haluaisin muistoksi jos joskus lapsia saamme. Joten tuumasta toimeen siis, kun maha alkoi kasvaa. Kaveri antoi suosituksen valokuvaajasta ja hänelle varasinkin studioajan. Jännitystä piisasi, sillä mies sai sitten sen vesirokon ja mietin täytyykö kuvaus perua, mutta yllättävän vähän nuo arvet haittasivat kuvia. Muutenkin studiokuvaustilanne saattaa olla todella jäykkä ja hankala, mutta kuvaajamme teki siitä rennon ja välittömän tilanteen. Voin siis suositella lämpimästi kuvaajaamme eli Reija Vilmiä Rajala Studioilta. Kuvaus ei ollut ahdistava eikä jäykkä ja meillä oli hauskaa. :)

Mitä mieltä olette näistä odotusajan kuvauksista ylipäätään? Ennenhän mahaa piiloteltiin ja pukeuduttiin löysiin vaatteisiin, nykyään vedetään paita ylös ja lähdetään kuvauttamaan ammattilaiselle mahaa. Siis mahaa! :D Itse halusin ns. perhepotretin muistoksi ja kuvista miehen kanssa tulikin todella kivoja. En kuitenkaan niitä laita esille, mutta tässäpä pari kuvaa malliksi, missä poseerasin yksin (vai kaksin? :) ).

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!