Tyttöjen juttuja

Tiistai oli täynnä tyttöjen juttuja ja pinkkiä väriä! Suuntasin kylään kaverille, jolla on muutaman kuukauden ikäinen tyttövauva ja vein mennessäni vauvalle Pentikin pupun ja äidille teetä. Vähän pelkäsin löytyykö talosta jo näitä pupuja ja löytyihän niitä, mutten kerta kaikkiaan voi vastustaa näitä pehmoisia pupuja! Oli hyvin lähellä etten olisi ostanut tällaista itsellekin tulevaa pienokaista varten, mutta hillitsin itseni. Näissä superpehmeissä pupuissa on vaan jotain mitä en voi vastustaa….! Kuvaan pääsi myös mieheni eilen ostama kukkakimppu.

Höpöttely kaverin kanssa teki hyvää ja on ihanaa vaihtaa ajatuksia tuoreen äidin kanssa. Ihan käsittämätöntä oli miettiä vauvaa sylissä pitäessä, että meilläkin pitäisi olla kohta tällainen. Ei se vain mene tajuntaan.

Mekoksi tyttöjen päivään sopi tietysti pinkki (vai fuksia?) mekko, nyt kun pakkastakaan ei ole paljoa niin tarkeni ohkaisessa mekossa ja sai väriläiskän talven keskelle! Mekko on Indiskasta ja rannekoru Wienin joulutorilta. Korvakorut ovat puolestaan Muranon lasia, eli ostettu Venetsiasta vajaa seitsemän vuotta sitten.

Tyttöjen päivä päättyi leffailtaan toisen naispuolisen ystävän kanssa. Me Naiset tarjosi ennakkonäytöksenä leffan ”21 tapaa pilata avioliitto” ja kaksi rouvaa lähti sinne opiskelemaan aihetta. :D

Itseäni hieman ärsyttää se, että samat näyttelijät pyörivät joka puolella, mutta tietysti näyttelijöiden määrä Suomessa on rajallinen. Pääosassa on siis munamies (anteeksi, mutta en osaa katsoa Riku Niemistä vakavasti) sekä Sanna-Raipe eli Armi Toivanen. Ja totta kai Aku Hirviniemikin pyörii mukana, hänen suorituksestaan kyllä tykkäsin. Viihdyttävä suomalainen pätkä, jolle sai nauraa useamman kerran. Sanoisin kyllä, että on naisten elokuva, mutta tähän tarvitsisi ehkä jonkun miehen mielipiteen.

Leffassa oli muuten todella näyttäviä ja upeita tapetteja, verhoja ja lakanoita ja Armi Toivasella oli pari todella ihanaa ja epäsuomalaisen näköistä mekkoa. Joku (kuka nämä päättää, lavastaja) oli todella panostanut niihin, teki hyvää värejä rakastavan ihmisen silmälle. :)

Olen muuten hihitellyt tälle kirjoitukselle useamman kerran, aukenee varmaan teille jotka olette raskaana olleet. Ei päivää ilman vaivaa. :D

Oliko päivä liian pinkki sinun makuusi? Haluaisitko itse nähdä tuon elokuvan, innostaako suomalaiset leffat ylipäätään?