Muutama reissuasu

Pakkauksen keskeltä vielä yksi päivitys muutamasta reissun asusta! Lauantaina sitten muutetaan ja uudessa kodissa ei näillä näkymin ole nettiä, joten voin olla jonkin aikaa blogihiljaisuudessa…

Lämpötila Wienissä oli noin -2 astetta ja monena päivänä tuuli todella kylmästi, joten toppatakki, tuplasukkikset ja hattu olivat pääasiallinen asuste, kun kävelimme pitkiä aikoja pihalla. Vaihdoin pinkit nahkahanskatkin lopulta kunnon tumppuihin, kun alkoi niin palelemaan.

 

 

 

Reissuun lähdin samassa mekossa kuin vuosi sitten Prahaan, eli Oasiksen neulemekossa, jossa on ns. kiinteä kaulakoru ommeltuna pääntiehen.

 

Vilan toppatakki ja Prahasta ostetut talvisaappaat olivat tarpeen!

 

 Nämä Mangon hanskat ostin myös vuosi sitten Prahasta, ne löytyvät myös Dahlialta. :) Jouduin kyllä vaihtamaan ne lapasiin ensimmäisen päivän jälkeen.

 

Ainoa vaateostos oli Benettonin neulemekko äitiysosastolta. Toppi Only/huivi Pieces/korvissa oranssit legot.

Huivi Pieces/neuletakki Mango/korvakorut Mango

Luonnontieteellisessä museossa menin mammapaidassa ja Onlyn neuletakissa. Joku mies litisti minua lentokoneen käytävällä menomatkalla niin inhottavasti penkkejä vasten, että varaduin paluulentoa varten tekstipaidalla, jottei kukaan littaisi. :D

Tässä muutaman päivän asuja talviselta matkalta. Nyt pakkaamaan loput kimpsut ja kampsut, jotta pääsemme siirtymään uuteen kotiin!