Missoni for Lindex in action

KIITOKSET kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille! Olen niitä lukenut hymyssä suin ja kyynel silmäkulmassa, ihanaa etten saanut saman tien teilauskommentteja pohdinnoistani. Voisin kirjoittaa kirjan näistä sataan suuntaan risteilevistä tunteista! :)

Pikapostauksena laitan kuvan Missoni for Lindex neuleesta. Olen aivan hullaantunut kyseiseen paitaan, siinä iskee kaikki. Värit ovat juuri ne mitä rakastan, neule on ihanan pehmeä ja Missonin siksak-kuvio hauska. Lueskelin netistä pohdintaa siitä, että nämä kuviot ”aiheuttavat migreeniä” tai ”eivät pue juuri ketään”. Pöh ja pah sanon minä, ihania ovat. Vaatteissa oleva glitterineulos tietysti varmasti jakaa myös mielipiteitä, minä rakastan sitäkin. Arjen luksusta!

Iloista loppuviikkoa kaikille!

Niin ja tervetuloa mukaan uusi lukija, Susanna! :)