Black and white – syksy on täällä!

Kyllä se nyt on myönnettävä, että syksy on saapunut kaupunkiin. Se aiheuttaa pukeutumisessa sen, että alkaa vaistomaisesti etsimään vähän tummempia sävyjä päälle ja saa tietysti kaivaa neulemekot ja sukkahousut esiin.

Omasta mielestäni syksy on parasta pukeutumisaikaa, mitä olette mieltä? Silloin ei ole kylmä eikä kuuma, saa leikitellä erilaisilla mekoilla ja sukkiksilla sekä kietoutua ihanaan ponchoon, jos on viluisempi päivä. Ei tarvitse hikoilla, laittaa varpaankynsiä viimeisen päälle jne., muttei myöskään tarvitse vetää kolmea kerrosta vaatetta päälle pipoineen päivineen.

Olen siis sitä mieltä, että syksy on tervetullut! Syyskuun lopussa Lindexille saapuvat nämä Missoni for Lindex-vaatteet, joita ihailin juuri Strictly Stylen blogissa. Upeita syksyn värejä niissäkin mukana.

Eilen kun lähdin ystävän luokse iltapäivää viettämään, vedin hyvin epätyypillisesti päälleni mustaa ja valkoista. Tästä huomasin heti, että olen syysfiiliksissä, kesällä on osaisi näin tehdä. Kirpparilöydöt ja Designtori-löydöt pääsivät käyttöön!

 

Saatte nyt näitä hölmöäkin hölmömpiä peilikuvia, pahoitteluni.

 

Mekko Oasis/takki Seppälä/kengät kirpparilta/laukku Gianni Chiarini/sukkikset ja rannekoru Design-torilta/hiuspanta Firenzestä

Kotimatkalla ajoin Ideaparkin ohi ja piipahdin siellä _ihan vaan ruokakaupassa_. Vähän ehkä myös Mangossa ja Vilassa, tuloksena sininen neuletakki, leijonankeltainen poncho ja norsukorvikset.

Viikonloppu häämöttää taas edessä, eli sitä kohti! Miten syksyn tulo on vaikuttanut teidän pukeutumiseenne?