931 – uusi löytö Tampereelta

Koska heräsin jo ennen kuutta tänään, yritin tehdä uuden bannerin tänne blogiin, mutta se jäi tylsän pieneksi enkä saa sitä isommaksi. Ilmeisesti minulla on liikaa tavaraa tuossa yläosassa, kun en saa sitä suurennettua? Vai mistäköhän kiikastaa.

Mutta otsikkoon: kaverin suosituksesta suuntasimme eilen Kehräsaareen, jossa toimii elokuvateatteri Niagara ja sen aulassa toimii puolestaan Ravintola 931. Ilmeisesti se on ollut siellä jo parisen vuotta (?), mutta en ollut kyseisestä paikasta kuullutkaan, saatikka että olisin osannut mennä sinne salaatille.

Kaverini ehdotuksesta menimme eilen tuonne ja kylläpä kannatti! Aivan älyttömän hyvää kasvissalaattia sain ja se oli hieman ehkä tavallisesta poikkeavaa sisältäen marinoituja sieniä, papuja ja hummusta. Nam nam. Hintaa salaatilla oli 9,90 euroa. Paikka oli rauhallinen, musiikki rauhallista, näkymät kivat ja muutenkaan ei valittamista! Ja hyllystä näytti löytyvän hurja määrä lautapelejä, eli tuolla voisi viettää iltaa pelailunkin merkeissä. Salaattien lisäksi siellä oli mm. lämpimiä leipiä ja jälkkärivaihtoehtoja.

Suosittelen kokeilemaan! Kaveri kehui myös kovasti omaa halloumisalaattiaan.

Kaupungilla olin oikeassa kesäasussa ja illalla kotiin tullessa tietenkin paleli…

 

Mekko Vila/huivi Pieces/nahkabolero Object/kengät Vagabond/laukku Gianni Chiarini

Luovutin hiusten kanssa, ne ovat jo pitkään halunneet taipua ulospäin niin taipukoot sitten. :)

Viikonloppu on ihan nurkan takana! Onko ihania suunnitelmia luvassa? Tampereella on sunnuntaina sekä Designtori että Peräkonttikirppis, joten siellä on pyörähdettävä!