Asfalttiprinsessan kaupunkijuhannus

Tulipahan taas repäistyä otsikko. Minä mikään prinsessa ole, mutta mennään nyt tällä! Juhannus on juhlittu ja vietimme sitä tosiaan ensimmäistä kertaa miehen kanssa kotosalla. Fiilikset? Mahtavat.

Let’s face it: minä en ole mökkeilijä, enkä kaipaa maalle. Minä rakastan kuumaa asfalttia, kaupungin ääniä ja hajua ja sitä, ettei kaupungissa ole hyttysiä! Tämä tuntuu olevan asioita joita Suomessa ei saa sanoa ääneen, kuka nyt ei unelmoisi maaseudusta ja luonnon rauhasta? Uskalsin sanoa tämän siitä huolimatta, että saatan olla epäsuomalainen. Ei minulla mitään maalla oloa vastaan ole, mutten varsinaisesti ikävöi sitä.

Kaupunkijuhannuksemme starttasi perjantaina sillä, että lähdimme prätkälenkille. En ole ajanut vielä tänä kesänä ja pieni jännitystärinä oli päällä, mutta reissu meni hienosti! Tyhjät kaupungin tiet näyttivät niin upeilta, että ajelin visiiri auki tyhmän onnellinen hymy naamalla, nautin auringon paisteesta ja tunteesta, että olemme kaksin upeassa kesäkaupungissa.

Kotiin palattuamme uitimme koiraa, teimme drinkkejä upouudella blenderillä, grillasimme lohta ja teimme itse coleslawta (tämä oli aika huvittavaa, mies kaulitsi kaalin salaattiin) ja jatkoimme keskustaan Juhannuslaiturille. Ahkerasta Ylen junalle vilkutuksesta huolimatta emme päässeet televisioon! :D Mutta Tampereen keskustassa oli jopa kokko, tosin se paloi auringonpaisteessa ja näytti vähän hölmöltä.

Mekko Olivia Rouge

Lauantain ohjelmaan kuului kaasun metsästys, kaasugrillistä loppui kaasu. Se venyi pidemmäksikin ajeluksi, kun tyhjät tiet olivat niin upeita. Lauantain menussa oli kanavartaita, mansikka-meloni-halloumsalaattia sekä batattinyyttejä. Nyytteihin laitoin vuorotellen bataattia ja Kippari-juustoa ja ne olivat grillissä niin kauan, että menivät jo mössöksi. Se ei haitannut mitään, vaan nyytit olivat hurjan hyviä, suosittelen!

Sunnuntaina kävin moikkaaamassa kaveria keskustassa ja pyörähdin Onlyn/Vero Modan alessa. Siellähän oli vaikka mitä, muutaman topin nappasin mukaan joista yhdelle jäi hintaa hurjat 5 euroa. Aamulla klikkailin myös Nellyn ennakkoalesta (jota mainostettiin useammassa blogissa) yhden Desigualin tilaukseen.

Tänään hiippailin Ikeassa eilen ostetuissa topeissa ja vaaleanpunaisissa mummokorkkareissa:

Korkkarit Vagabond, caprit Ellos, topit Only. Ja taas olen niin kelin mukaan pukeutunut, kun pihalla roikaa vettä!

Minulle tämä kaupunkijussi sopi ja meillä oli hurjan hauskaa. Eikä haitannut yhtään, ettei tarvinnut eilen ajella yhtään minnekään.

Miten teidän juhannus sujui? Onko juhannuksena päästävä ehdottomasti mökille tai festareille vai voiko sitä viettää vain kotosalla?