Flowerprint, hot or not?

Siinähän se otsikossa jo tulikin. Blogeissa vilisee tällä hetkellä erilaista kukkaprinttiä ja jotenkin se vain tuo itselleni mummofiilikset pintaan. Törmäsin kuitenkin viime viikolla Vilassa -50% alessa olevaan kukkaprinttipaitaan ja koska hintaa jäi niin vähän, päätin kokeilla. Olin jo mielessäni miettinyt kuinka sen asustan, mutta kuinkas sitten kävikään: aamun kiireessä EN LÖYTÄNYT (???) reissusta ostamiani vaaleita Leviksiä ja iski paniikki. Hädissäni heittelin farkkuja ulos kaapista ja olin aivan ymmälläni, olenko hukannut housut joita vielä viime viikolla käytin? Eihän housuja voi hukata?

Kello kuitenkin riensi eteenpäin, joten ei auttanut kuin jättää vaatekasa sängylle ja keksiä muut asusteet kukkapaidan kanssa. En hirveästi tykkää käyttää mustaa kesällä, mutta toisaalta tänään keli on ollut sateinen ja mittari näyttää +13, joten musta menkööt tälle päivälle.

Paita ja vyö Vila, housut Gap, kengät Vagabond, takki Seppälä, kellokoru Amsterdamin torilta. Kuvat päättömiä, koska ehdin ottaa kuvat vasta illalla jumpan ja hieronnan jälkeen (do I need to say more? ;)).

Loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen ja innostuin erityisesti reissusta löydetyistä housuista, jotka olivat nyt ekaa kertaa päällä. Aivan mahtavan mukavat pökät! Mutta paita herättää ristiriitaisia tunteita ja voisin ihan oikeasti kuvitella hyvin samanmoisen paidan isoäitini päällä. Muoti on erikoista!

Mitä mieltä te olette? Onko kukkaprintti aivan kamalaa, iskeekö, näyttääkö mummolta?

Tiedättekö muuten mikä tämä laukku on? Niitä sai kaupanpäällisiksi NYCin Desigualilta, olisin saanut kaksi mutta otin vain yhden. Olin yökylässä viikonloppuna ja totesin tämän erittäin hyvän kokoiseksi yhden yön kyläkassiksi ja harmittaa niin, etten ottanut toista. Olisihan sen voinut vaikka antaa jollekin, minä ajattelin ettei mahdu mukaan/en tee sillä mitään. Pöh.